Hij is 2.18 meter, weegt rond de 153 kilogram, heeft kledingmaat XXXL en speelde een rol in de Marvel-film Black Widow. We hebben het over niemand minder dan Olivier Richters, beter bekend als ‘The Dutch Giant’.

Ondernemer en filmster ‘The Dutch Giant’

Floris is een typische Hollander met z’n 1,90 in lengte, maar hij staat als een brugklasser naast de boomlange Richters. Buiten het feit om dat de sympathieke reus een carrière op het witte doek in Hollywood ambieert en zelfs al in een aantal spectaculaire blockbusters heeft gespeeld, waar hij samenwerkte met sterren als Kevin Hart en Benedict Cumberbatch, timmert hij ook nog altijd aan de weg als ondernemer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivier Richters (@thedutchgiant)

Muscle Meat

Met het familiebedrijf Muscle Meat verzorgt hij sporters van de nodige macro’s, vitamines en bovenal eiwitten. Ongeveer 10 jaar geleden richtte hij het bedrijf samen met zijn broer Rein Richters en zus Yvette op en inmiddels is het uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Sterker nog: dit jaar hoopt hij de € 10 miljoen aan omzet te overschrijden, nadat het bedrijf vorig jaar € 8 miljoen draaide. En daar willen wij van Pure Luxe natuurlijk alles over weten.

Daarom reizen we deze week per Rolls-Royce Ghost af naar The Dutch Giant in Ankeveen, vlakbij Hilversum, waar we een rondleiding krijgen door zijn kantoor, fabriek en uiteraard zijn sportschool. Tot slot bezoeken we de grooste Jumbo van Nederland waar de maaltijden van The Dutch Giant sinds kort liggen. Snel kijken dus!

Met speciale dank aan MCC Supercars, Vin Vin Wines, Muscle Meat en onze gigantische amice The Dutch Giant.