Nederland is bezaaid met diverse prachtwoningen, maar deze fraaie meergezinswoning gelegen in België heeft het allemaal. Een prachtige ligging, een studio, een kantoor en als klapper op de vuurpijl een ‘infinity pool’ op een opmerkelijke plek en hoogte maken deze villa meer dan compleet.

Op maat gemaakte moderne villa

Het moderne pand is gelegen in regio Klein-Brabant en is ontworpen door Dimitri Van Den Bossche, die werkzaam is bij architectenbureau BAO-architecten. Het gebouw is volledig op maat ingericht door verschillende bedrijven, om tot een extravagant geheel te komen met een ultra-moderne look.

Zodra u de voordeur binnenloopt, bevindt u zich meteen in een hal waar een wachtruimte voor een kantoor is gecreëerd. Het architectenbureau heeft hier een werkruimte en een bureau met spreekkamer gemaakt. Achter het kantoor is een kleine keuken aangelegd. Verder kunt u een automatische schuifdeur vinden in de hal – die overigens ook dient als spiegel – waarmee u vanuit de gelijkvloerse kantoorruimte naar de woning op de eerste verdieping wordt getakeld.

Van een luxe kantoor tot een sfeervolle woning

Eenmaal boven aangekomen, komt u in de hal terecht die volledig is belicht door een glazen lichtstraat. Deze hal geeft toegang tot alle ruimtes van de woning, waaronder een deur die u direct naar de open keuken zal leiden, waar u een prachtig marmeren eiland te wachten staat met barkrukken om in de leefkeuken gezellig te kunnen genieten van elke maaltijd. De strakke grijstinten gemixt met de witte muren en betegelde vloer maken dit tot een modern paradijsje.

Moderne villa interieur

Foto: Jaro van Meerten

Als u de hoek om loopt, komt u bij een gezellige leefhoek waar een op maat gemaakte bank de ruimte van de kamer vult. Tegen de muur zijn kasten geplaatst in een antracietkleur met ingebouwde lichten die zorgen voor een relaxte sfeer. Maar ook zeker de eethoek mag niet worden overgeslagen, met de hoge ramen die zorgen voor voldoende natuurlijk licht.

Teruggekeerd naar de gang zult u drie kamers tegenkomen, waarvan één master bedroom, één logeerkamer en één tot babykamer gemaakt. Alle drie de ruimtes stralen dezelfde strak-moderne sfeer uit die door de rest van het huis is verspreid. Verder is er ook nog een prachtige badkamer aanwezig met een luxe ligbad en regendouche. De wastafel is uit hetzelfde marmer als het keukeneiland gebootst, wat wederom zorgt voor een mooi geheel door de volledige woning.

Een zwembad dat uitreikt naar de horizon

Echter mag u ook zeker niet de tuin en omgeving overslaan. De woning komt met een fantastische ‘infinity pool’, dit is een zwembad dat door middel van een glazen wand het visuele effect van het wateroppervlak uitbreidt tot aan de horizon, waardoor het lijkt alsof het zwembad zich eindeloos uitstrekt. Vandaar ook de naam.

Vanuit dit prachtige bad heeft u uitzicht op de groenste achtertuin van de gehele buurt, wat uiteraard kan worden benut voor verschillende doeleinden. Plaats er bijvoorbeeld een gezellige loungeset en buitenkeuken om ’s zomers te kunnen genieten van het mooie weer met vrienden.

Moderne villa zwembad

Foto: Jaro van Meerten

De tuin grenst aan een klein bos, wat opnieuw voor een vakantiegevoel zal zorgen. Daarom heeft u in deze moderne villa ondanks alle grote, open ramen voldoende privacy.

Al met al is dit een prachtige, luxe pand die een echt hotelgevoel uitstraalt, waardoor de bewoners het gevoel zullen hebben dat ze dagelijks op vakantie zijn. Echt een oogappeltje. Wilt u nog meer zien van deze moderne villa? Kijk dan vooral even alle foto’s van Jaro van Meerten op de website van de architect.