De meeste mensen zullen haar wel kennen van de verschillende televisieprogramma’s waar ze aan meegedaan heeft, maar Marijke Helwegen, ook wel bekend als ‘Miss Facelift’, is al jarenlang te boeken als presentatrice of personality!

Het boegbeeld van de plastische chirurgie in Nederland

Ze is onder andere bekend vanwege haar verleden in wereld van plastische chirurgie, waar ze zelf veel kennis van heeft en heeft geholpen bij het verdrijven van de taboe rondom het onderwerp. Ze wordt nu gezien als het boegbeeld van de plastische chirurgie en heeft ook de titel ‘Miss Facelift’ ontvangen. Daarnaast kennen mensen haar vanwege de quote: ‘Lipjes getuit, borstjes vooruit’.

Verder heeft ze veel bekendheid behaald bij het verschijnen in tv-programma’s als Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens en Koffietijd. Ze heeft in 2019 nog een Loden Leeuw gewonnen voor de ‘meest irritante’ bekende Nederlander in een reclamespotje met haar reclame voor een anti-inbraakstrip. Echter is ze dankzij haar humor en zelfspot geliefd geworden bij velen.

Tegenwoordig is ze ook veel te zien op YouTube, waar ze korte video’s plaatst met diezelfde humor en zelfspot. Een kleine serie die ze op haar YouTube-kanaal heeft heet ‘Marijke’s Brandend Vragenvuur’, waarbij mensen vragen kunnen stellen aan Marijke via Facebook en Twitter. Van één van die vragen maakt ze dan telkens een video! Deze video’s worden door duizenden mensen bekeken en ‘geliked’. Ze heeft op het moment van schrijven 8740 abonnees op haar kanaal, echter uploadt ze sinds een paar jaar geen nieuwe video’s meer.

Tarieven van Marijke Helwegen

Met haar reputatie als BN’er zijn er genoeg mensen die haar graag zouden willen boeken. En dat kan! Marijke Helwegen is online te boeken voor verschillende gelegenheden, waarbij ze als presentatrice of personality een openingsspeech zou kunnen geven voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest.

Heeft u interesse om Marijke Helwegen te boeken? Dat kan via de website van Entertainment-NL of via bekendeartiestboeken.nl. Ze is beschikbaar vanaf € 1.400 en de tijdsduur waarop ze zal optreden is op aanvraag.