De koek is nog lang niet op wat betreft de autoverzameling van kickboxer en filmster Rico Verhoeven. Ondanks dat er een aantal weken slecht nieuws naar buiten kwam, er werd namelijk een streep getrokken door het bedrijf achter zijn voedingssupplementen-lijn, zijn merk blijft echter wel bestaan, deelt hij vol trots op Instagram aan dat hij een gepersonaliseerde Mercedes-AMG G63 heeft ontvangen. “BOOM! Hier is de nieuwe daily driver van onze kampioen!”, klinkt het op socail media.

Nieuwste speeltje van Rico Verhoeven

Waar Verhoeven eerder dit jaar als ambassadeur van Urban Automotive een G-wagon, zoals de G63 wordt bijgenaamd, aan de man bracht, rijdt hij er nu zelf een. In tegenstelling tot zijn gewrapte McLaren 720S past dit voertuig uitstekend bij zijn postuur: onmetelijk, krachtig en niet te stoppen.

Urban Automotive Widetrack-kit

Het van origine Nederlandse autobedrijf heeft de G63 voorzien van een Urban Automotive Widetrack-kit en zwart met Tiffany’ blauwe details, zoals de lichtblauwe remklauwen. De aftermarket-optie tilt de krachtige SUV naar een nieuw niveau.

We hebben al talloze keren over dit model geschreven, aangezien beroemdheden, zoals topsporters (voornamelijk voetballers) op slag verliefd raken door dit Germaanse exemplaar. Toch kunnen we het niet laten om de cijfers nogmaals op digitaal papier te zetten.

De G-Wagon wordt aangedreven door een krachtige V8. De exacte specificaties kunnen variΓ«ren tussen verschillende generaties en modellen. De nieuwste G63 AMG, bijvoorbeeld, beschikt over een 4.0-liter V8 biturbo-motor met een vermogen van ongeveer 577 pk.

Daarmee is de nieuwste aanwinst van Verhoeven in staat 0 naar 100 km/u te versnellen in 4,5 seconden. Indrukkend voor een auto van 2.485 kilogram. Bovendien staat de G-Wagon om zijn uitstekende off-roadcapaciteiten en trekvermogen. Het beschikt over een robuust chassis, een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem en een hoge bodemvrijheid. Hiermee is haast geen enkele off-roadomstandigheden te veel gevraagd..

Lees hier meer over het volledige wagenpark (en de waarde ervan) van Verhoeven.