Een droomvilla in Emmeloord. Juist. Dat hoort u goed. Deze rietgedekte villa een droomwoning voor elke interieur- en architectuurliefhebber. Het pand is gebouwd in 2022 en heeft een woonoppervlakte van 454 m², verdeeld over drie woonlagen en staat een ruim perceel van 3665 m².

Rietgedekte villa op Funda

“Magnifieke villa met alle comfort op een groot perceel aan het water.” Zo omschrijft de makelaar het eigentijdse miljoenenpand. Gedurende de ontwikkelfase is er gekozen voor een woning die past bij de groen- en waterrijke omgeving. Datzelfde geldt voor de materialen: hout, riet, staal en donkere gevelstenen.

Rietgedekte villa

De villa beschikt over twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers en vijf badkamers. De badkamers zijn uitgerust met een sauna, ligbad, drie douches en twee toiletten. Een duurzaam huis is het zeker, met het energielabel A++. Dit wordt ook wel een 0-op-de-meter-woning genoemd, omdat het net zoveel energie opwekt als verbruikt in een jaar tijd.

Fraai aangelegde tuin met zwembad

Het huis heeft een alarminstallatie, zonnepanelen en glasvezelkabel, zodat een snelle internetverbinding gegarandeerd is. De heerlijke woonkeuken van circa 50 m2 geldt als het middelpunt van de woning. Vanaf deze ruimte hebben de volgende eigenaren vrij zicht over de naastgelegen waterplas.

De aangelegde tuin is prachtig, met een groot zwembad en jacuzzi om in te ontspannen en af te koelen tijdens warme dagen, terwijl er twee auto’s geparkeerd kunnen worden in de carport. Fietsen kunnen in de overdekte fietsenstalling. Vanuit de carport heeft u direct toegang tot de woning wat betekent dat u ook op regenachtige dagen geen spatje hoedt te incasseren.

De villa beschikt over een luxe souterrain met een wasruimte, logeerplek en gameroom. De wasruimte heeft een handige stortkoker die het wasgoed binnen no-time vanaf de eerste verdieping naar beneden brengt.

De vraagprijs voor deze droomwoning bedraagt € 2.150.000, bijan anderhalve ton minder dan de oorspronkelijke vraagprijs van € 2.295.000. Alsnog een hoog bedrag, maar zeker de moeite waard voor wie op zoek is naar een prachtige villa met veel luxe en comfort. Kijk hieronder voor een aantal foto’s van deze unieke woning in Emmeloord of neem de Funda-advertentie onder de loep..