Een vakantievilla in het zonnige zuiden van Spanje. Dat wil toch iedereen? Gelukkig is dit niet alleen weggelegd voor miljonairs, want diverse percelen zijn vrij relatief op te pikken in de regio Murcia. Zo ook dit vrijstaande pand van 140 m² met zwembad.

Vakantievilla in Spanje met zwembad

De Spaanse vakantievilla is ontworpen met oog voor detail en liefde door de huidige eigenaren. Zij besloten een rustieke uitstraling te combineren met een vrij uitzicht en moderne faciliteiten, waardoor het een heerlijk thuis weg van huis is.

Gelegen op een volledig omheind perceel van 5.000 m2, scheidt een elektrische poort de toegangsweg en het eigen grondgebied. Terwijl je de oprit oprijdt, omringd door olijf- en amandelbomen, word u betoverd door de adembenemende vergezichten die zich in alle richtingen uitstrekken.

Spaanse vakantievilla-02

Na het openen van de houten voordeur leidt een brede entreehal naar de woonruimte. Aan de linkerkant bevindt zich een ruime woonkamer met voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hier vind u ook een pelletkachel die via radiatoren de centrale verwarming en het warme water aanstuurt, welke ook worden gevoed door een zonnesysteem bestaande uit zes panelen.

Dubbele deuren brengen u vervolgens naar een prachtige glazen serre met wederom een geweldig uitzicht in alle richtingen. Vanuit hier kom je in de tuin en het zwembadgedeelte. Het zwembad heeft een afmeting van 8 bij 4 meter en wordt omringd door een ruim terras met een overdekte zithoek, een pergola en een barbecue.

Spanje

Terug in het huis leidt de hal ook naar de grote keuken, volledig uitgerust met moderne apparatuur en voldoende werkruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de serre en een ruime bijkeuken.

Verderop in de hal bevinden zich de drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met eigen badkamer met inloopdouche. Een tweede familiebadkamer met bad en douche maakt het plaatje compleet. De meest ruimtes zijn voorzien van plafondventilatoren, airconditioning en de ramen hebben horren en rolluiken.

Michelin-sterrenrestaurants

Ook qua gastronomie komen de volgende bewoners aan hun trekken. In stad Pinoso, op zo’n 10 minuten rijden, vindt u niet alleen alle winkels die u nodig heeft voor een zorgeloos bestaan, maar ook niet een, maar twee Michelin-sterrenrestaurants.

Voor slecht € 299.995 is uw vakantieadres in het buitenland een feit. Dat is € 40.000 minder dan de oorspronkelijk vraagprijs. Belangstellende kunnen hier een bod uitbrengen of een bezichtiging inplannen.

Spaanse vakantievilla-03