Een “jongensdroom”. Zo omschreef Walid Benmbarek, onder meer bekend uit hitserie Mocro Maffia, het aanschaffen van een Porsche. Ook werd dit jaar een andere jongensdroom waarheid. Samen met Nasrdin Dchar, ook bekend uit de Nederlandse misdaadserie, stond hij op de cover van Men’s Health met een indrukwekkend fysiek.

Acteur en ondernemer Walid Benmbarek

Walid Benmbarek is een Nederlands-Marokkaanse ondernemer en acteur die bekend is geworden door zijn rol in de populaire Nederlandse televisieserie “Mocro Maffia”, waarin hij de rol vertolkt van de bikkelharde drugsdealer Adil. Maar u zou hem ook kunnen kennen uit Penoza, Hockeyvaders, Goede tijden, slechte tijden en Marokkaanse bruiloft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Walid Benmbarek (@walidbenmbarek)

De in Amsterdam geboren 43-jarige man heeft zichzelf opgewerkt vanuit een achterstandssituatie tot een succesvolle ondernemer. Hij is namelijk ook directeur van stukadoorbedrijf Dibostuc, “Ik ben ondernemer in hart en nieren en wil niet dat mensen Walid-moe worden door mijn acteerwerk”, vertelde hij onlangs aan het AD. Opmerkelijk, aangezien hij ooit vliegtuigbouwkunde studeerde.

Porsche uitzoeken

Al zijn succesvolle keuzes en het harde werken besloot hij in juni van 2021 te belonen met een Porsche. Om te zorgen dat hij geen foute keuze zou maken, liet hij Proeve Select een Full Service pakket samenstellen. Het resultaat? Een chique Porsche Panamera in het wit. “Proeve Select hielp me met het in vervulling gaan van mijn jongensdroom, een Porsche rijden. Dit is al de vierde prettige ervaring met ze en er volgen er ongetwijfeld nog veel meer”, zei Benmbarek destijds.

“De droom van Walid was om achter het stuur van zijn eigen Porsche te kunnen zitten en deze droom hebben wij kunnen realiseren”, aldus Proeve Select.⁠ “Wij hebben Walid tijdens het gehele aankoopproces ondersteund.⁠”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Proeve Select (@proeveselect)