Uitzonderlijke woningen vindt u in alle uithoeken van Nederland. Ook in Schuytgraaf, een Vinex-wijk in Arnhem. Gelegen in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk tussen Arnhem en Elst, staat een luxueus huis die is gebouwd met de hoogste kwaliteitsmaterialen. De locatie biedt een fantastische woonervaring met meer dan genoeg ruimte.

Vrijstaand gezinshuis in Arnhem met vier woonlagen

Alles zit erop en eraan. Zo strepen we 22 zonnepanelen af, evenals een mediterrane tuin met pizza oven, een verwarmd zwembad, pizza oven, een inpandige garage en een carport voor de deur. “De gunstige ligging op de kavel zorgt voor een heerlijke achtertuin van circa 280 m2”, meent de makelaar.

Arnhem

Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte hal die leidt naar een stijlvolle woonkamer met grote ramen en een open haard. De vloer is gemaakt van marmer en straalt een gevoel van weelde uit. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden. De eetkamer is perfect voor gezellige diners met vrienden en familie.

Jacuzzi en dakterras met een spectaculair uitzicht

Vervolgens komen we aan bij de master suite: een oase van rust en comfort. Het beschikt over een ruime slaapkamer met balkon, een inloopkast en een prachtige en-suite badkamer met een jacuzzi en een aparte douche. Op de bovenste verdieping bevindt zich een prachtig dakterras met een spectaculair uitzicht op de omgeving. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang.

Arnhem

Het huis heeft ook een goed uitgeruste fitnessruimte en een sauna, waar u kunt genieten van een ontspannende spa-ervaring zonder het huis te verlaten. Buiten is er een prachtig aangelegde tuin met een groot terras en een zwembad. Dit is de ideale plek om te genieten van de buitenlucht en te genieten van de zomermaanden.

Winterjan 9 is gelegen in een rustige en groene omgeving in Arnhem, maar is toch gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Het is een ideale plek voor wie op zoek is naar luxe, comfort en privacy. Maar dat komt met een prijs. De vraagprijs is op Funda vastgesteld op € 1.295.000.