In het hart van een schilderachtig dorpje, omringd door glooiende heuvels en prachtige natuur, bevindt zich een adembenemende gerenoveerde landelijke villa. Dit luxueuze pand is zorgvuldig “van A tot Z gerestaureerd” met oog voor detail en behoud van de historische charme. De villa uit 2001 staat krachtig op een perceel van 1.130 m²  en biedt een indrukwekkende woonoppervlakte van 225 vierkante meter.

Gerenoveerde landelijke villa in Belgisch dorpje

Het vrijstaande landhuis in Damme, onder de rook van het welvarende Knokke, heeft een statige uitstraling en is opgetrokken uit hoogwaardige materialen en afwerkingen. De ruime woonkamer heeft naast grote ramen die uitkijken op de prachtige tuin houten balken die uit het plafond steken. Elementen die bijdragen aan een warme en gezellige sfeer. Dat terwijl de keuken is uitgerust met moderne apparatuur. Ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor familie en vrienden.

Landelijke villa

De villa heeft in totaal drie slaapkamers, waarvan allemaal de bovenverdieping elk met hun eigen en-suite badkamer. Een heeft een regendouche en een ligbad.

Buiten kan de volgende bewoner(s) genieten van de weelderige groene tuin met een aantal bomen, een terras en een tuinberging. Hier kan de volgende bewoner te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de omgeving. Ook hoort een carport met parkeergelegenheid voor twee bolides bij de deal.

Onder de miljoensgrens

Deze prachtige gerenoveerde landelijke villa is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar luxe, comfort en rust in een schilderachtige omgeving. Het pand is gelegen op een gunstige locatie, op slechts enkele minuten van lokale winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Voor iets minder dan € 1 miljoen, € 995.000 om precies te zijn, kunt u de landelijke villa overnemen. Neem bij interesse contact op met de Belgische makelarij Immo Woestyn.