Villa Waalheuvel in het Gelderlandse Ubbergen staat wat ons betreft synoniem met sierlijk. De perfecte werklocatie voor de meest veeleisende zakenman- of vrouw. Dit luxueuze kantoor is gelegen in een prachtig rijksmonumentaal pand en biedt alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Of te worden. Dat kan uiteraard ook.

Villa Waalheuvel in Ubbergen

Bij binnenkomst wordt u direct begroet door de chique lobby, voorzien van marmeren vloeren en glinsterende kroonluchters. Het is een ruimte die indruk maakt en die met trots aan iedere klant gepresenteerd kan worden. “De villa beschikt over uitzonderlijk veel authentieke elementen en kenmerken geïnspireerd op de Franse renaissance en is derhalve aangemerkt als Rijksmonument”, schrijft de makelaar.

Villa Waalheuvel-03

Indrukwekkende trappartijen worden afgewisseld door historische plafondversieringen en prachtig beeldhouwwerk. Het exacte bouwjaar is niet bekend, maar de eerste steen zou vóór 1906 gelegd zijn. En dat is te bemerken aan het interieur. Zo’n beetje iedere ruimte is gelambriseerd en antieke deurklinken, glas-in-lood en tapijt.

De kantoorruimte is licht, ruimtelijk en de riante raampartijen bieden een fantastisch uitzicht op de groene omgeving (tussen de heuvelrug en de Ooijpolder) en laten volop daglicht binnen.

Het kantoor is niet alleen luxe en modern, maar ook zeer goed bereikbaar. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van de A325 en de A15 en is daardoor vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Parkeren is geen enkel probleem, want er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein van in totaal 2.443 m².

Als je op zoek bent naar een kantoor dat indruk maakt en je alle faciliteiten biedt die je nodig hebt om succesvol te zijn, dan is Rijksstraatweg 24 in Ubbergen de perfecte keuze. Ongetwijfeld moet u miljoenen meenemen, maar de prijs is op aanvraag. Hier kunt u een bezichtiging inplannen.

kantoorvilla
Villa Waalheuvel-01