Zondag was het weer tijd voor de Formule 1 (Grand Prix van Miami) en Max Verstappen bewees opnieuw waarom hij de beste is door er met de winst vandoor te gaan.Maar naast de winst van onze Formule-1 coureur, zijn ook de sterren die daar aanwezig waren volop in de aandacht geweest, waaronder de wereldberoemd Top Gun-acteur Tom Cruise.

Het succes van Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV, beter bekend als Tom Cruise, is een Amerikaans acteur en producent. Hij werd geboren op 3 juli 1962 in Syracuse, New York. Zijn carrière als acteur begon toen hij 20 jaar oud was, met zijn allereerste rol in de film Endless Love (1982). Twee jaar later breekt de man door dankzij zijn rollen in Risky Business en All the Right Moves.

Sindsdien staat Tom Cruise bekend om films als Top Gun en Mission: Impossible. Hij wist met zijn rol in Top Gun Maverick zelfs de best betaalde Hollywoodacteur van het jaar te worden. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op ongeveer $ 600 miljoen, zo’n € 547 miljoen.

Afgelopen weekend was de ster samen met niemand minder dan Shakira, de ex van profvoetballer Gerard Piqué,
te zien in op de grid in Miami. Als dat nog niet opvallend genoeg was, had de gevierde acteur ook nog een heel bijzonder horloge om zijn pols hangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROLEX (@rolex)

Tom Cruise gespot met Rolex Cosmograph Daytona Meteorite

Het uurwerk waar Cruise mee verscheen, is de Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona Meteorite in 18 karaat witgoud. Dit uurwerk is zo bijzonder, omdat de wijzerplaat op deze chronograaf niet zomaar van alledaags materiaal is gevormd: het is gemaakt van meteoriet, zoals de naam al verloochend.

Dit indrukwekkende horloge wordt helaas niet meer geproduceerd, dus zult u deze alleen nog tweedehands kunnen verkrijgen. De adviesprijs was destijds zo’n $ 34.050 – omgerekend € 31.088, maar als tweedehands horloge zal hij een stuk meer waard zijn.

Er waren op de Grand Prix nog meer interessante uurwerken aanwezig. Zo droeg zanger J. Balvin een Audemars Piguet Royal Oak Carolina Bucci in ‘frosted yellow gold’. Thomas J. Hilfiger – oprichter van modemerk Tommy Hilfiger – liep rond met een Patek Philippe Nautilus ‘Tiffany & Co’ in staal met blauwe wijzerplaat. Ook onze eigen Max Verstappen droeg een opmerkelijk horloge. Namelijk zijn Tag Heuer Monaco ‘Dark Lord’ met alligatorband en zijn eigen ‘1’-logo op de wijzerplaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tommy Hilfiger (@thomasjhilfiger)