De Turks-Amerikaanse YouTuber en vastgoedliefhebber Enes Yilmazer staat in nauw contact met makelaarskantoren wereldwijd en voor zijn meest recente video werkte hij samen met Valentin Kretz van Kretz Family Real Estate, waar een Netflix show over is gemaakt, genaamd ‘The Parisian Agency’. Deze Fransman gaf Yilmazer de sleutels van een waanzinnig herenhuis in Parijs van 1250 m² voor een rondleiding op video. “Trésor Caché biedt alle kwaliteiten van een luxe huis in het hart van de bruisende Lichtstad.”

Herenhuis in Parijs uit 1885

Volgens CIA Landlords is Parijs één van de duurste, zijne het niet dé duurste stad, in Europa om een woning aan te schaffen. Hoe dichter u bij de Avenue des Champs-Élysées komt, hoe duurder het over het algemeen wordt. En laat het herenhuis waar we het in deze publicatie over gaan hebben zich op geen 1,6 kilometer daarvan verwijderd zijn.

Tresor Cache, zoals het woonvertrek is genoemd, bevindt zich achter een gerestaureerde historische gevel, gelegen aan een omheind plein in een rustige, veilige en prestigieuze wijk, in het 16e arrondissement van Parijs, de hoofdstad van Frankrijk waar u op France Travel Stories meer over kunt lezen.

parijs

Het huis beschikt over een master suite, verschillende gastensuites en ontvangstzalen, een op maat gemaakte ambachtelijke keuken en diverse klassieke details zoals kandelaren en kroonluchters.

Gym Parijs

Zodra u de entreehal binnenkomt, ziet u direct de stijlvolle trap en kijkt u door middel van een glazen paneel naar alle niveaus van het huis en hierdoor is er ook veel natuurlijk licht dat binnenstraalt.

Thuisbioscoop, zwembad en privé-nachtclub

Van de in totaal zeven verdiepingen, staan er drie volledig in het teken voor recreatieve activiteiten, met onder meer een 16 meter lang binnenzwembad – uniek in Parijs – een bioscoop met 4K-projector en Dolby Atmos-geluidssysteem. Wat wellicht het meest indrukwekkend is, is de privé-nachtclub en de riante wijnkelder.

De woning stond op de lijst van Kretz Family Real Estate met een prijskaartje van precies € 80.000.000 – het duurste pand dat ze destijds in de etalage hebben staan – maar de advertentie is inmiddels offline.

Alsnog genoeg redenen om de rondleiding hieronder te bekijken.