Connie Witteman, voorheen bekend als Vanessa, is een Nederlandse zakenvrouw, zangeres en mediapersoonlijkheid (influencer). Met haar ondernemersgeest, charme en talent heeft ze zichzelf opgewerkt tot een van de meest prominente figuren in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Connie Witteman werd geboren op 25 januari 1951 in Den Haag, Nederland. Haar interesse in de entertainmentwereld werd al op jonge leeftijd gewekt, en ze begon haar carrière als zangeres in de jaren 60′. Ze verwierf bekendheid onder de artiestennaam Vanessa en scoorde verschillende hits in Nederland, waaronder Upside Down en The Heat Of The Night.

Liefdesrelaties van Connie Witteman

Buiten haar uiteenlopende carrière heeft ze er een turbulent liefdesleven op zitten. Op haar 18e stapte ze voor het eerst in het huwelijksbootje, met een Haagse restauranteigenaar. Samen verhuisde ze naar de Verenigde Staten, waar Witteman zichzelf ontplooide als fotomodel. Het huwelijk strandde laten en samen met haar geadopteerde dochter keerde ze terug naar Nederland.

Een tweede huwelijk kwam tot stand, maar hield ook niet lang aan. Totdat ze in november van 1987 trouwde met Free Record Shop-baas Hans Breukhoven. Samen adopteerden ze drie kinderen uit Costa Rica, maar 21 jaar later bleek toch dat ze niet meer bij elkaar pasten, dus besloten ze te scheiden.

Rechtszaak met haar ex-man Eugene van Dun

Daarna volgde nog twee relatie: met Eugene van Dun en coffeeshop The Bulldog-oprichter Henk de Vries. Met die eerstgenoemde had Witteman, de meisjesnaam van Connie, tot voor kort nog een appeltje te schillen. Sinds 2019 konden de twee voormalige tortelduifjes het niet eens worden over de verdeling van een aantal pandjes in Rotterdam.

Connie was destijds verantwoordelijk voor de aanschaf van de panden, zodat Eugene, de eigenaar van een bouwbedrijf, de verbouwing voor zijn rekening nam. Connie vond echter dat zijn de rechtmatige eigenaar was, maar Eugene was het daar niet mee een en besloot een rechtszaak aan te spannen, meldt Bekende Buren.

Zonder succes, want hij verloor de rechtszaak. Echter kon hij zich niet vinden in de uitspraak van de rechter, dus werd er een hoger beroep ingesteld. Ook die heeft hij verloren. Dit allemaal betekent dat Connie Witteman 15 pandjes rijker is en haar ex, die moet zijn verlies nemen. Na zo’n vier jaar kunnen beide partijen eindelijk afscheid van elkaar nemen.