2023 is tot dusver een jaar om van te dromen voor Justin Bijlow. De Feyenoord-keeper wist met de Rotterdamse club voor het eerst in zes jaar weer de landstitel te veroveren. Hoewel de goalie een flinke tijd geblesseerd was – en naar behoren werd vervangen door reservedoelman Timon Wellenreuther – had de 25-jarige doelman een groot aandeel in het behalen van het prestigieuze zilverwerk. Daarnaast werd de keeper door bondscoach Ronald Koeman geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Die grandioze prestaties worden nu bekroond met de aanschaf van een luxueuze villa.

Justin Bijlow tikt extravagante villa op de kop

De villa rust op een fundering in het dorp Berkel en Rodenrijs, net boven Rotterdam. Overigens hetzelfde dorp als waar André Hazes en zijn geliefde Monique Westenberg vertoeven. De totale woonoppervlakte bedraagt zo’n 169 m² en heeft vijf kamers, waaronder drie slaap- en één badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Villa Justin Bijlow

Wat verder opvalt is de luxe open woonkeuken, voorzien van een kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. De gehele woning is gedompeld in een steriel en industrieel jasje. Zo is ook te zien in de moderne badkamer, die van alle gemakken voorzien is. De woonkamer is ruim genoeg voor Bijlow en zijn geliefde en eventuele nakomelingen. In het centrum van de woonkamer vinden we een open haard, zoals we die eigenlijk telkens in elke moderne woning terugvinden. Door de gehele woning is vloerverwarming te vinden

Villa Justin Bijlow

Tuin

Ook in de achtertuin is het uiterst comfortabel resideren. Met een tuin op het zuiden heeft Bijlow de hele dag om van de zon te genieten. In de tuin vinden we naast enkele spots om heerlijk te zitten – ook aan het water – ook een, hoe kan het ook anders, groot grasveld. Zo kan de Feyenoord-goalie zich in optima forma verder voorbereiden voor het nieuwe seizoen, waarin Feyenoord actief zal zijn in de prestigieuze Champions League. Aan de tuin grenst ook nog eens een garage met ruimte voor één voertuig.

Villa Justin Bijlow

Voor dit alles heeft Bijlow waarschijnlijk zo’n € 1.360.000 betaald, zeker € 40.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs van € 1.400.000. Bekijk meer foto’s van de villa op Bekende Buren.