Het Britse OnlyFans is een platform waar hitsige personen tegen betaling persoonlijke beelden van iemand kunnen zien. De formule groeide uit tot een wereldwijd fenomeen en steeds meer bekende mensen besluiten een account aan te maken. Sommigen verdienen zoveel op het platform dat ze niets ander meer te hoeven doen. Zo ook acteur, zanger en presentator Ferry Doedens.

Schuilnaam Ferdinand Diego

De intieme content van Doedens scoort zo goed dat hij er voorlopig niet mee gaat stoppen. Ondanks dat Ferry de schuilnaam Ferdinand Diego heeft gebruikt, is zijn content niet onopvallend gebleven in Nederland, België en Duitsland. ”Het lekte uit en toen wist ik er is geen weg meer terug. Dus ik dacht: laat ik dit nu ook maar gaan doen, zie het als creatief ondernemen”, zei de OnlyFans-ster aan tafel bij Jinek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens)

In de NPO 3-documentaire Socials, Seks & Centen deed Doedens een boekje open over zijn keuze om ‘content creator’ te worden op OnlyFans. Hij maakte een ietwat warrige indruk en leek niet altijd zeker te zijn van zijn beslissingen. Echter geen reden om te stoppen, blijkt ook nu nog. In een recent interview gaf hij, ondanks de kritiek, door te blijven gaan. Alleen als de views dalen zou hij de stekker eruit trekken, “maar dat is nog helemaal niet het geval.”

Exclusieve content

Ferry heeft maar liefst twee OnlyFans accounts, eentje waar fans gratis content kunnen kijken en een andere waar fans maandelijks betalen voor exclusieve content. Hij heeft 2.300 volgers op het betaalde account en dit zorgt voor een maandelijks inkomen van ongeveer € 20.000 per maand. Een stuk minder dan de € 70.000 die RTL Boulevard ooit beweerde, maar alsnog geen habbekrats.

Dat de zaken goed gaan, bleef niet onopvallend. Een aantal weken geleden deelde Ferry met veel trots dat hij een nieuwe woning heeft gekocht in zijn geliefde Amsterdam-Oost van ongeveer  € 540.000.”Thanks to my fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben”, schreef hij in de caption op Instagram.

Ferry Doedens

Vergeleken andere OnlyFans-sterren verdient Ferry nog relatief weinig. Zo verdient Amerikaanse model Blac Chyna maar liefst $20,1 miljoen per maand en is hiermee de best verdiende OnlyFans gebruiker. Zijn voelt de hete adem van Bella Thorne in haar nek. Deze bloedmooie Amerikaanse actrice en zangeres strijkt zo’n $ 11 miljoen per maand op.

Bent u benieuwd hoe influencer Corinna Kopf met OnlyFans binnen twee dagen $ 1.000.000 verdiende? Klik dan hier!