Wil een woning niet verkopen? Verhuur ‘m dan gewoon. Dat is ook hier in Noordwijk van toepassing. Aangezien de Noordwijkse ‘hypermoderne designvilla’ geen koper wist aan te trekken, besloot de eigenaar de duinvilla te verhuren voor maar liefst € 20.000 per maand.

Noordwijkse huurvilla

Hoewel het niet de hoogte maandelijkse huurprijs is van Nederland, die eer gaat namelijk naar het Pontsteiger-appartement van Adriaan Mol, is het zeker voor Noordwijk een uitzonderlijk bedrag. Maar ja, daar krijgt de toekomstige huurder ook een hoop voor terug.

Noordwijk-06

Foto: Sotheby’s International Realty

“Op een toplocatie in de Noordwijkse Zuidduinen ligt deze prachtige hypermoderne designvilla die je het ideale permanente vakantiegevoel geeft, alsof je op Ibiza bent!”, suggereert de makelaar van Sotheby’s International Realty. “Zelden zien wij een vergelijkbaar afwerkingsniveau waarbij kosten noch moeite is gespaard.”

Ondergronds met elkaar verbonden

Bovendien betreft het niet één object, maar twee in 2018 gebouwde vrijstaande villa’s die ondergronds met elkaar verbonden zijn. Wel hebben ze allebei een eigen entree. De gastenvilla is eventueel separaat te huur en kan bijvoorbeeld worden ingezet als huisvesting voor personeel, een nanny of butler.

Noordwijk-09

Foto: Sotheby’s International Realty

Het perceel van 1.872 m2 is volledig omsloten en streng beveiligd waardoor privacy waarborgt blijft, terwijl het boulevard, het strand en de duinen zich op slechts enkele honderden meter afstand bevinden. Het perceel beschikt over een prachtige desigtuin op het zuiden, inclusief vrijstaand buitenzwembad met terrassen rondom en een pool house.

Hoofdverblijf met vier woonlagen en zeven slaapkamers

De hoofdvilla heeft een indrukwekkend open trappenhuis naar de overloop over vier woonlagen. Op het totale oppervlak van 971,9 m2 vinden we in totaal zeven slaapkamers, zes badkamers en vier separate toiletten. Ook beschikt het geheel over twee dubbele inpandige garages en acht parkeerplaatsen op eigen terrein.

Foto: Sotheby’s International Realty

De tuinverdieping herbergt een enorme ruimte, welke momenteel in gebruik is als kantoor en fitnessruimte, maar volgens de makelaar ook perfect is om om te vormen tot extra woonkamer. Een ander opmerkelijke ruimte, is het kantoorruimte. Deze afgescheiden van het woonhuis en alleen te betreden met fingerprint en face recognition.

Andere hoogtepunten zijn de fitnessruimte met wellness (sauna en Turks stoombad), een ruime jacuzzi, een buitendouche en op het dak van de kleinere villa is een intieme kook- en chillplek gerealiseerd. Al deze (buiten)faciliteiten dragen bij aan het Ibiza-gevoel. Wilt u dat iedere dag ervaren? Wees dan bereid om maandelijks € 20.000 over te maken.

Foto: Sotheby’s International Realty

Foto: Sotheby’s International Realty

Noordwijk-04

Foto: Sotheby’s International Realty

Noordwijk-05

Foto: Sotheby’s International Realty