De opkomst van elektrische fietsen, meestal e-bikes genoemd, heeft de afgelopen jaren een ware revolutie teweeggebracht in Nederland. Ons lage landje met haar vlakke landschap en uitgebreide fietspadennetwerk is de perfecte omgeving voor e-bikes om te gedijen, voor zowel 60-plusser en scholieren.

Nieuwe betaalbare e-bike op de Lidl-webshop

Aangezien tegenwind, los van honger en oorlog, een van de meest uitputtende fenomenen in deze wereld is, is de e-bike uitgegroeid tot een populair vervoersalternatief voor zowel dagelijkse woon-werkverkeer als recreatieve ritten.

Lidl e-bike-04

De verkoop van e-bikes is de afgelopen jaren gestaag gestegen, met een aanzienlijke toename in het aantal mensen dat kiest voor een e-bike als hun dagelijkse vervoermiddel. Volgens recente cijfers heeft bijna een derde van alle verkochte fietsen in Nederland nu een elektrische motor.

Lidl e-bike-03

Maar omdat sommige elektrische stadsfietsen zelfs duurder zijn dan auto’s, kiezen steeds meer voor een budgetoptie. Men hoeft bovendien niet altijd het duurste van het duurste, zolang de prijs- kwaliteitsverhouding maar goed zit. Zoals dat het geval is bij de CRIVIT Urban E-Bikes.

Dit model heeft een tijdloos, minimalistisch design, terwijl een de verwijderbare accu in de e-bike (laadtijd: ongeveer 3,5 uur) zit in de framebuis. Deze heeft een een capaciteit van 360 W. Genoeg power voor een van actieradius 70 kilometer.

LED-display met vijf ondersteuningsniveaus

Op het LED-display kunt u kiezen uit vijf ondersteuningsniveaus en de fiets elektrisch is begrensd op de maximale topsnelheid van 25 kilometer per uur. Fiets kapot? Geen zorgen. Er zit vijf jaar garantie op het frame en twee jaar garantie op de accu. Om de slagingskans van dieven aanzienlijk te verminder wordt de e-bike geleverd met een voorgemonteerd frameslot met twee sterren ART-certificering.

Dit model is beschikbaar in twee uitvoeringen, voor man (zwart) en vrouw (crème, zonder stang), en kost slechts € 1.299. Klik op deze link om er een in huis te halen.