Robert de Hoog is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerespecteerde en veelzijdige acteur. Hij heeft indruk gemaakt met zijn rollen in verschillende producties, maar maakt vooral furore in zijn rol als drugscrimineel Tatta in de bikkelharde tv-serie Mocro Maffia, waar onlangs het vijfde seizoen van in première ging. Zijn succes heeft hij afgelopen jaar bekroond met een alleraardigst onderkomen in Amsterdam.

Vrijstaande stadsvilla van 178 m² van Robert de Hoog en zijn vrouw

De Hoog heeft nu niet alleen zijn grote liefde Sophie in het huwelijk verbonden, maar heeft ook een prachtig nieuw hoofdstuk in hun leven geopend. Naast het huwelijk waren Robert en Sophie ook gezegend met de geboorte van hun zoontje Kees, ook in 2021.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Om deze nieuwe fase in het leven te vieren en een warm thuis te creëren voor het groeiende gezin, heeft het pasgetrouwde stel geïnvesteerd in een prachtig vrijstaand luxe landhuis in de Waterlandse stijl in Amsterdam, meldt Bekende Buren. Het landhuis werd aangekocht voor een prijs van € 1.350.000, wat ruim € 100.000 euro boven de vraagprijs lag. De gevierde acteur liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van € 1.376.230.

Robert de Hoog-01

Het landhuis biedt het echtpaar een ruime leefomgeving, met een woonoppervlakte van 178 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen. Met in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, is er voldoende ruimte voor het gezin om te genieten van comfort en privacy.

De verdiepte woonkamer van 37 m² oogt enorm vanwege het plafond dat wel drie meter hoog is en is voorzien van een strak vormgegeven (gas)haard, terwijl grote raampartijen en dubbele openslaande deuren deze ruimte verbinden prachtige achtertuin, waardoor een naadloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat.

Hoogtepunten van het hoofdstedelijke landhuis

Een ander hoogtepunt van het landhuis, is zonder meer de luxe woonkeuken. Naast de overvloed aan inbouwapparatuur is er ook een stijlvol kookeiland aanwezig. Om tot slot hele jaar door comfort te garanderen, is het landhuis voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als in de badkamer. Bovendien biedt het terrein voldoende parkeergelegenheid, met ruimte voor drie auto’s op eigen terrein.