Heeft u er altijd al van gedroomd om te leven als de Flintstones? Dan hebben wij goed nieuws: met dit landhuis in Spanje kunt u officieel uw dromen waarmaken! Dus pak al uw moderne apparatuur maar in en neem een kijkje in een woning geïnspireerd door het stenen tijdperk.

De bijzondere grotwoning op Mallorca

Hoewel het leven in het stenen tijdperk niet bepaald chique was, is deze ‘grotwoning’ dat zeker wel. Het landhuis is gelegen in de stad Felanitx in Mallorca, Spanje. Maar er is nog iets bijzonders aan de hand met deze woning. Volgens de lokale legende was deze historische finca het huis van de familie van Christoffel Columbus en bracht de ontdekkingsreiziger hier zijn vormende jaren door. Dit pand is mogelijk één van de oudste bewoonde finca’s op het eiland, daterend uit de 14e eeuw.

Inmiddels is het landhuis compleet gerenoveerd en is het meer dan alleen een simpele woning in een grot. Alles is tot in de details uitgewerkt en maakt het een zeer strakke en luxueze villa. Op eerste zicht valt de woning niet op achter al het groen, maar eenmaal binnengestapt zult u meteen het gevoel krijgen dat u een tropisch paleis bent binnengewandeld.

Mallorca

Een grothuis van maar liefst 842

De totale oppervlak van de woning is maar liefst 842 m², met een perceel van wel 1,86 hectare. De woning beschikt dan ook over vijf slaapkamers en vijf badkamers, met zelfs nog drie verschillende zitruimtes. Twee van de slaapkamers zijn gelegen in het hoofdgebouw, met drie in aparte tuincasitas, elk genoemd naar de schepen van Columbus: Santa Maria, Nina en Pinta.

Mallorca

Ieder van deze kamers zijn modern ingericht, met meubels en accessoires geïnspireerd door de grotwanden die zich in de hele woning bevinden. Vervelen zult u zich hier ook niet, aangezien de woning twee zwembaden heeft waarvan één verwarmd, een binnen- en buitenbioscoop, een jacuzzi, een wijngaard met wijnbereidingsfaciliteiten en tal van ruimtes om te ontspannen, spelen, eten en drinken.

Ziet u het leven onder een steen nu wel zitten? Kijk dan vooral even naar de pagina van de grotwoning op Savills. Voor maar € 3.975.000 is hij van u!

Mallorca