Beverly Hills, een stad boordevol roem en rijkdom. Menig beroemdheid heeft zich gevestigd in de geliefde stad en er staan enkel en alleen in betoverende villa’s. Een villa die er met kop en schouders bovenuit steekt is deze adembenemende Italiaanse villa van maar liefst $ 27.995.000.

Italiaanse villa in het populaire Beverly Hills

De villa met 1.207 vierkante meter aan woonoppervlak is gesitueerd in “een van de meest exclusieve van de vijf gated communities in het gebied” genaamd Summit Ridge Estates. Wanneer u de poorten van deze villa betreed waant u zich direct in de Italiaanse sferen. De buitenkant van de villa is bedekt met klimop en hieronder bevinden zich gebroken witte wanden. Het dak bestaat uit rode dakpannen en het huis is omringd door volwassen bomen.

De woning beschikt over negen slaapkamers en 11 badkamers evenals een grote thuisbioscoop, een fitnessruimte en een relaxte yogaruimte. Vanuit het kantoor kunt u na een lange werkdag zo de wijnkelder in wandelen, om vervolgens te genieten van een zalig glaasje champagne en een maaltijd bereid door een chef-kok.

Pronkstuk van de Italiaanse villa

De indrukwekkende master suite trekt volledig de aandacht vanwege een relaxte zitkamer, een open haard en twee inloopkasten voor alle kledij van de bewoners. Mocht u één badkamer niet genoeg vinden dan is dat geen probleem, want de slaapkamer heeft maar liefst ensuite twee badkamers. Beiden gemaakt van marmer steen. Als kers op de taart heeft de master suite een eigen balkon met een uitzicht dat u volledig zou overrompelen.

Master Suite

Foto: Williams & Williams Estates Group

Niet vergeten te benoemen is de enorme grastuin ter grootte van een voetbalveld. Door het prachtige panoramische uitzicht lijkt het net of u zich bevindt in de Italiaanse bergen. Het boegbeeld van de tuin is het daverende overloopzwembad die volgens de makelaar maar liefst een prijskaartje heeft van $ 5.000.000.

Een buitenkeuken met een op maat gemaakte pizza-oven, geeft de mogelijkheid om een echt Italiaans diner voor uw amices te organiseren. Last but not least bevat de tuin een relaxte eethoek, een jacuzzi en een overdekt terras. Kortom: een tuin om gedurende het hele jaar heerlijk te loungen.

Zwembad Italiaanse Villa

Foto: Williams & Williams Estates Group

De bekende YouTuber Enes Yilmazer kreeg begin dit jaar de mogelijkheid om een rondleiding door de adembenemende Italiaanse villa te geven. Zie hieronder de video voor alle in en outs van de villa!