Strak blauwe lucht, heldere zeeën, witte zandstranden en een overschot aan (palm)bomen. Dit is de perfecte omschrijving voor het Caribisch gebied. Het duurste huis in de regio staat te koop voor maar liefst  $ 200.000.000. Er is niets, maar dan ook echt niets, wat aan deze adembenemende villa ontbreekt.

Een eerbetoon aan Italië

De villa genaamd The Terraces is gebouwd in 1986 en bestaat uit een indrukwekkend mix van Palladium en een Venetiaanse stijl. Hierdoor heeft de villa een Italiaanse uitstraling en kan he gezien worden als een eerbetoon aan de grote 16e-eeuwse paleizen van het prachtige Italië.

Het enorme landgoed beslaat maar liefst een oppervlakte van 6,9 hectare en is de adembenemendste en grootste villa op het eiland Mustique. Mustique is een zeer exclusieve villawijk in het oogverblindende Caribisch gebied; Mick Jagger en Tommy Hilfiger hebben er allebei vastgoed.

The Terraces

Foto: Knight Frank: Global Real Estate Consultants  

Het enorme landgoed bestaat uit maar liefst negen gebouwen. Wanneer u het hoofdgebouw betreedt komt u eerst langs een 80 meter lang zwembad. Het hoofdgebouw beschikt over negen slaapkamers, met elk een en suite badkamer. De ene kamer is nog mooier dan de ander. Vanuit elke suite zult u een verbluffende panoramisch uitzicht aantreffen over de Caribische – en Atlantische kusten of over het adembenemende landgoed.

Foto: Mustique Island

Het huis beschikt over een ruim kantoor, evenals een relaxte bioscoopkamer, een spelletjeskamer, grote zwembaden inclusief poolbar en een enorme tuin. Wie graag sportief bezig is, is bij deze villa aan het juiste adres. Het landgoed heeft namelijk een grote tennisbaan, perfect om met uw amices een potje te spelen.

Foto: Knight Frank: Global Real Estate Consultants

Het huis beschikt over meerdere lounge plekken, eetkamers en ook zowel overdekte als normale terrassen. De naam The Terraces komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is vernoemd naar het vele aantal terrassen waar de villa over beschikt.

Een dreamteam die dag in dag uit u in de watten legt

Wanneer u verblijft in The Terraces dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De villa beschikt namelijk over een staf van maar liefst 18 personen. De property manager zorgt dat alles op rolletjes loopt tijdens u verblijf. Wanneer u een drankje wilt of er ook maar iets geregeld moet worden, dan staan de twee butlers paraat om aan elke wens te voldoen. De drie chef-koks kunnen de culinairste diners, maaltijden, lekkerste drankjes of tussendoortje verzorgen.

Verder zullen de zes huishoudsters en zes tuinmannen ervoor zorgen dat waar u ook maar kijkt alles er spic en span uitziet. De staff verblijft op het terrein in speciale personeelsaccommodaties, zodat ze dagelijkse services kunnen bieden.

Wilt u een uitgebreide video zien van dit ongelofelijke landgoed. Zie de video hieronder!