Voormalig voetballer Dirk Kuijt heeft met zijn succesvolle carrière op het veld een mooi vermogen weten te verdienen. Gezien de Katwijker maar geen genoeg kan krijgen van zon, zee en strand, besloot hij om een prachtige vakantiewoning op Aruba aan te schaffen.

Dirk Kuijt koopt vakantiehuis op Aruba voor $ 2 miljoen

Dirk Kuijt – ook wel bekend als Dirk Kuyt – is een groot fan van het Caraïbische eiland, waar hij al vele zomers met zijn familie vakantie viert. Niet zo vreemd dus dat de voormalig voetballer zichzelf en zijn familie heeft getrakteerd op een prachtige villa op het eiland. Het heeft Kuijt maar liefst $ 2 miljoen gekost. Echter is dat niet het enige kostenplaatje voor de Katwijker, want op de grond rust ook erfpacht.

Het pand bevindt zich in een beveiligd resort, waardoor de familie Kuijt ongestoord van hun vakantie kunnen genieten. De villa kent meerdere vleugels, met faciliteiten als een zwembad en jacuzzi.

Dirk Kuijt

Foto: Solar Photo | Quote

Zwembad, sportvelden én prachtig zeezicht

De villa staat op een verhoging, wat het nog meer doet opvallen tegen de andere woningen om het gebouw heen. Via een stenen trap kan het loungegedeelte van de villa worden bereikt, waar een heerlijk verfrissende duik in het zwembad kan worden genomen. Echter is dat niet de enige activiteit die in Kuijt’s villa te doen valt. Zo liggen verderop zijn eigen voetvolley- en beachtennisveld en aan de straatkant heeft hij nog een basketbalveld in zijn bezit. Oftewel, ook voor een actieve vakantie kan familie Kuijt hier genieten.

Naast de activiteiten beschikt de woning ook over een prachtig uitzicht. De indrukwekkende blauwe oceaan ligt maar een paar honderd meter van de woning. Over het interieur van de villa is niet veel bekend, maar als we de buitenkant moeten geloven zal deze net zo spectaculair zijn.

Kuijt schreeuwde het niet van de daken toen hij zijn villa kocht. Echter is, onder andere dankzij de persoonlijke felicitatiebrief van de minister-president van Aruba aan Kuijt na het voorlaatste landskampioenschap van Feyenoord, wel duidelijk dat de voetballer een bijzondere band heeft met dit Zuid-Amerikaanse eiland.