In het noordoosten van Groningen staat momenteel dit pareltje te koop. Deze prachtige villa aan het water komt met een eigen haven met boothuis, wellnessruimte, meerdere terrassen en een ruime garage. Kortom: alles wat u zich maar kan wensen én meer!

Vrijstaande villa ‘Freya 9’ in dorpje in Groningen

In Blauwestad, een dorpje in Noordoost-Groningen, bevindt zich deze prachtige woning gelegen aan het Oldambtmeer. De villa is in 2013 door de huidige bewoners met veel liefde en een duidelijke visie gebouwd. Het totale woonoppervlak van deze designvilla – inclusief balkon en terras – bedraagt 350 m².

Het eerste wat zal opvallen als u deze villa ziet, is het ultramoderne design en de fantastische, rustige ligging. Het is werkelijk net een ‘vakantie aan huis’. Daarnaast is het ontworpen voor een echtpaar, maar heeft het een inpandig gastenverblijf. Het huis bevat twee woonkamers, twee keukens en vier slaapkamers, waarvan twee multifunctioneel zijn en momenteel als andere ruimtes worden benut. Verder zult u er nog twee en-suite badkamers en drie toiletruimtes vinden.

350 m² aan activiteiten en gezelligheid

Als u de woning in Groningen binnenstapt, wordt u begroet door een kleine, lichte hal met een trap naar boven en meerdere deuren naar de rest van de woning. Ook zult u hier meerdere doorgangen vinden, waardoor één naar de garage, waar plaats is voor 2 à 3 auto’s. Ook kunt u op de begane grond een recreatiekamer, een slaap- en badkamer en de wellnessruimte vinden.

Groningen wellness

Eenmaal met de trap omhoog komt u op de eerste etage, waar zich het woongedeelte van het huis bevindt. In de hal vindt u wederom een toilet en de deur naar de woonkamer. Deze is ruim ingericht met vele ramen, waardoor u kunt genieten van volop natuurlijk licht in de woning. Hier zult u ook een schuifdeur naar het terras vinden.

Vanuit de woonkamer is aansluitend de eetkeuken met om de hoek een kleinere ruimte wat als kantoor kan worden benut. Ook de eetkeuken is ruim en modern, met alle apparatuur wat u zich maar kan wensen. Ook vanuit de keuken kunt u op het prachtige grote terras komen, wat uitkijkt over het schitterende water en de natuur om het huis heen. De tweede etage bevat de master bedroom met aansluitende luxe badkamer en extra ruimte wat als opslag en kantoor kan worden gediend.

Groningen woonkamer

De achtertuin beschikt over zandstrand, BBQ-haard en boothuis

Echter is het meest bijzondere trekpleistertje aan de woning toch wel de prachtige achtertuin, waar u meer dan voldoende privacy krijgt en veel te doen is. Zo is er een apart stuk waar spellen als jeu de boules kan worden gespeeld. Daarnaast is er een BBQ-haard aan de terraszijde van de woning en heeft u een klein ‘strand’ dat aan het water rijkt. Maar, last but not least, bevat deze woning ook een eigen haven met boothuis. Zo kunt u er in de zomer heerlijk op uitgaan met uw boot om de wateren van Blauwestad te verkennen.

Bent u geïnteresseerd in deze fantastische woning? Via de pagina op Funda kunt u meer informatie en foto’s van de woning bekijken. De verkoopprijs bedraagt € 1.349.000 kosten koper.

Groningen boothuis