Hoewel deze woonboerderij dateert uit het jaar 1647, is het meegegaan met de tijd en getransformeerd tot een prachtig erfgoed. Het resultaat? Een onvervalst landhuis van ongeëvenaarde weelde, gecentreerd op een van de meest prestigieuze plekken in de provincie Utrecht op een perceel van 14.750 m².

Woonboerderij in Vleuten

De schitterende woonboerderij omvat een riante woonboerderij met uitgestrekte tuinen, compleet met een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi. Alsof dat niet genoeg is, prijkt er een vrijstaand gastenverblijf dat als toevluchtsoord, kantoor of atelier kan fungeren. Paardenliefhebbers kom hier ook tot hun trekken: het terrein heeft uitmuntende paardenfaciliteiten, waaronder vier ruime stallen, een dressuurbak, en uitgestrekte weiden.

Woonboerderij

Met een vorstelijk terrein heeft een beeldschoon uitzicht over de idyllische ‘Haarrijnse plas’, gesitueerd aan de rand van Vleuten. De Smalle Themaat, een serene en fietsvriendelijke straat, vormt de toegangspoort naar nabijgelegen bezienswaardigheden, waaronder het statige Landgoed Haarzuilens en de befaamde Golfclub de Haar.

Waanzinnig interieur

Of het de eigenaren waren of een interieurdesigner, de binnenruimte is zorgvuldig samengesteld en straalt en en al elegantie uit. Zwarte paneeldeuren, marmeren vloeren met vloerverwarming, rustieke ankergebinten en doordacht stucwerk creëren een knusse sfeer. De living, uitgesmeerd over 200 m², strekt zich uit in knusse zithoeken, een eetkamer en een werkatelier, elk met op maat gemaakte meubelstukken. Openslaande deuren leiden naar een serre, een gezellige woonkeuken en een handige bijkeuken, elke hoek doordrenkt van esthetiek.

Woonboerderij

Niet alleen het hoofdverblijf verrast, ook het multifunctionele gastenverblijf spreekt tot de verbeelding. Het bijgebouw heeft een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een inpandige berging. “In de woonkamer en keuken zijn de dikke en stoere ankergebinten behouden waardoor het geheel een robuuste doch luxe en landelijke sfeer ademt.”

Tot slot moeten we het nog even hebben over de omgeving. genesteld tussen de weilanden en “grote monumentale bomen”, heeft het domein een gigantische, onder architectuur aangelegde tuin met terrassen, een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi. Interesse? De advertentie op Funda staat al langer dan een half jaar live en prijkt met een vraagprijs van € 3.900.000.