Waar komen reizen, auto’s en wonen samen? Precies ja, campers. De wereld van luxe campers is fascinerend en vaak een tikkeltje extravagant. Voor diegenen die op zoek zijn naar het summum van reisluxe, zijn er enkele campers die met recht als ’s werelds duurste beschouwd kunnen worden. Deze weelderige mobiele woningen bieden een ongeëvenaarde ervaring op wielen, met luxueuze interieurs, geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen.

De Integra Cornerstone

De Integra Cornerstone is een high-end camper met een prijskaartje van bijna $ 1 miljoen. Het exterieurontwerp is elegant en verfijnd, terwijl het interieur buitengewoon luxueus is. Met verwarmde leren stoelen, massieve werkbladen en een Select Comfort Sleep Number kingsize matras biedt deze camper eersteklas voorzieningen voor optimaal comfort tijdens uw reizen. Bovendien beschikt de Cornerstone over het Firefly Multiplex-systeem, waarmee u gemakkelijk verschillende functies in uw camper kunt bedienen. De camper is ook goed geïsoleerd en heeft een Aqua Hot hydraulisch water- en verwarmingssysteem om ervoor te zorgen dat u altijd comfortabel bent, ongeacht het weer buiten.

De Integra Cornerstone een van de duurste campers
De Integra Cornerstone een van de duurste campers

 De Concord Centurion 1200

Een andere luxe camper die niet over het hoofd gezien mag worden, is de Concord Centurion 1200. Deze camper is gebouwd op een Mercedes-Benz heavy-duty Actros vrachtwagenchassis (een lekkere mond vol) en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring. Het imposante exterieurontwerp straalt kracht en elegantie uit, terwijl het interieur doet denken aan een vijfsterrenhotelsuite. Vakmanschap en oog voor detail zijn opmerkelijk in elk aspect van de camper, met hoogwaardige materialen en een eenvoudig maar elegant ontwerp. De Centurion 1200 is ook uniek vanwege zijn achtergarage, waarin u een extra voertuig kunt vervoeren. Dit biedt transportmogelijkheden die verder gaan dan wat normaal gesproken mogelijk is met een tourbus. Hiermee maakt u gegarandeerd de blits op de camping, en overigens ook elders.

Centurion 1200een van de duurste campers Centurion 1200een van de duurste campers

 

 

De Newmar King Air 2023/2024

De Newmar King Air 2023/2024 is nog een andere luxe camper die indruk maakt met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en weelde. Deze camper richt zich op de algehele ervaring en gebruikt alleen de beste materialen om een eigendomsreis te creëren die uw verwachtingen overtreft.

Het interieur is voorzien van Italiaans leren bekleding, technisch bestuurde cockpitstoelen, verwarmde porseleinen vloeren en luxe dubbele banken tegenover elkaar. De keuken is als een paradijs voor chef-koks, uitgerust met Viking apparatuur, een heteluchtmagnetron en een inductiekookplaat van Wolf. Rust comfortabel uit op het kingsize bed in de ruime slaapkamer of geniet van de elegante badkamers met handgeleide marmer en eersteklas sanitair. Veiligheids- en technologische voorzieningen omvatten onder andere een navigatiesysteem van Rand McNally, adaptieve cruisecontrol en dodehoekmonitor.

De Newmar King Air 2023/2024 de duurste campers De Newmar King Air 2023/2024 de duurste campers

 

Deze campers zijn slechts enkele voorbeelden van de luxe en weelde die beschikbaar is in de wereld van high-end campers. Elk biedt een unieke ervaring op wielen, met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. Of u nu op zoek bent naar een camper met uitgebreide voorzieningen, verborgen garages of een ongeëvenaard interieurontwerp, er is zeker een luxe camper die aan uw wensen voldoet.

Dit mag dan wel het topsegment zijn van de camperwereld, het is nog niet de absolute #1. Neem ook een kijkje in de allerduurste camper ter wereld.