De wereld van luxe jachten heeft een nieuwe standaard bereikt met de introductie van de 42 meter lange Tecnomar-catamaran. Dit prachtige staaltje Italiaanse engineering heeft de zeeën veroverd met zijn unieke combinatie van moderniteit en innovatie. U kunt overal heen zonder ooit uw huis te hoeven vertalen.

Niet uw standaard jacht

De Tecnomar-catamaran van 42 meter herdefinieert wat luxe op open zee betekent. Het ontwerp van het jacht is een meesterwerk van asymmetrie, waarbij de asymmetrische rompen een onderscheidende esthetiek bieden en tegelijkertijd de prestaties van de jacht verbeteren. Maar wat echt de aandacht trekt, zijn de indrukwekkende 600 vierkante meter aan glazen ramen die het jacht omringen. Deze ramen bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op de oceaan, maar laten ook overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een gevoel van ruimte en verbondenheid met de zee wordt gecreëerd.

Deze bizarre catamaran lijkt eerder op een drijvende villa

De Tecnomar catamaran is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Het jacht is uitgerust met geavanceerde uitlaatgas-technologie die de uitstoot minimaliseert, waardoor het een groenere keuze is voor de zeeën. Het interieur van het jacht is een meesterwerk op zich, ontworpen door de gerenommeerde ontwerpers Mattia Piro en Gian Marco Campanino. Het biedt plaats aan maximaal 12 gasten in weelderige suites, elk met een eigen karakter en stijl. De combinatie van materialen van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakte meubels en de beeldige kunstwerken zorgen voor een omgeving waar u optimaal kunt ontspannen.

Deze bizarre catamaran lijkt eerder op een drijvende villa

Voor ieder wat wils

Dit jacht biedt niet alleen een prachtige plek om te verblijven, maar ook een overvloed aan faciliteiten voor ontspanning en entertainment. De ruime master suite is een oase van rust, compleet met een pittoresk terras en een verticale tuin, waar gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op de oceaan. Het centrale loungegedeelte is de ideale plek om te ontspannen en te socializen, terwijl de buitenruimte perfect is voor al fresco dineren en cocktails bij zonsondergang (of opgang, we won’t judge you). Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt de spa aan boord verkwikkende behandelingen.

Deze bizarre catamaran lijkt eerder op een drijvende villa