In 2023 werd een vierdelige Netflixdocumentaire uitgebracht onder de titel ‘Beckham’, waarin het leven en de voetbalreis van David Beckham worden belicht. De documentaire bevat ook interviews met Victoria Beckham en andere bekende persoonlijkheden. Maar dan blijft de vraag wat is nu ze vermogen precies

De Beckham-Familie

De familie Beckham, inclusief David, Victoria en hun vier kinderen – Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper, is niet alleen een familie, maar ook een merk op zich. Elk lid heeft met hun eigen inspanningen en aanwezigheid in de media bijgedragen aan de merkwaarde van de familie.

Het Nettovermogen van David Beckham

David Beckham wordt geschat op een vermogen van £ 372 miljoen. Hij bezit meer dan een dozijn eigendommen in zijn portfolio, waaronder een luxueus penthouse in Miami dat hij kocht voor £ 17 miljoen.

Het Miami penthouse van Beckham bevindt zich op de 59e verdieping van het One Thousand Museum. Het pand beschikt over het eerste privéhelikopterplatform van Miami, vijf slaapkamers, kamerhoge ramen en balkons met uitzicht op de zee.

Het vermogen van oud top speler David Beckham

Beckham en zijn vrouw Victoria bezitten ook een herenhuis ter waarde van £ 30 miljoen in Londen en een herenhuis ter waarde van £ 6 miljoen in Cotswolds. Hun internationale vastgoedportfolio heeft een geschatte waarde van ongeveer £ 70 miljoen.

 

Voetbalcontracten & meer

Beckham speelde elf seizoenen bij Manchester United en won zes Premier League titels. Hij verhuisde naar Real Madrid en verdiende £ 30 miljoen gedurende zijn vier seizoenen bij de club. Hij tekende ook bij Los Angeles Galaxy voor een uitbetaling van £ 250 miljoen en had twee periodes bij de Serie A-gigant AC Milan. Daarnaast sloot Beckham een contract van vijf maanden af bij Paris Saint-Germain, waarbij hij zijn salaris van £ 1 miljoen schonk aan liefdadigheidsinstellingen voor kinderen in Parijs.

Beckham heeft endorsementdeals met Adidas, Coty, H&M, Sainsbury’s, Samsung en Breitling. Zijn levenslange contract met Adidas heeft een waarde van £ 130 miljoen. Beckham had ook een samenwerking met de Schotse whisky van Haig Club, maar beëindigde deze om zich te richten op zijn eigen assortiment dranken.

Beckham richtte zijn eigen bedrijf op, DB Ventures, waarvan hij 55% verkocht aan Authentic Brands voor ongeveer £ 200 miljoen.

het vermogen van topspeler David Beckham?