De tuningsindustrie staat bekend om zijn gedurfde en opvallende creaties, en de nieuwste toevoeging aan deze lijst is een gouden Nissan GT-R Godzilla. Deze extravagante auto heeft maar liefst 2.000 uur werk gekost en meer dan $ 1 miljoen om te bouwen. Het meest opvallende kenmerk van deze gouden Godzilla is het gedetailleerde graveerwerk op elk carrosseriepaneel. Elk paneel is met de hand gegraveerd door vakmensen, wat zorgt voor een uniek en luxueus uiterlijk.

Gouden Nissan GT-R Godzilla krijgt een krachtige transformatie onder de motorkap

Niet alleen het uiterlijk van de auto is aangepast, ook onder de motorkap heeft er een transformatie plaatsgevonden. De motor is gemodificeerd om nu meer dan 800 pk te leveren, waardoor deze Godzilla indrukwekkende prestaties levert.Gouden Nissan GT-R Godzilla: een uniek pronkstuk

Naast deze ‘gouden’ auto heeft het tuningbedrijf ook een zilveren versie van Godzilla gemaakt. Beide varianten hebben dezelfde opvallende uitstraling en worden beschouwd als echte pronkstukken.

Twee pronkstukken

Hoewel deze gouden Godzilla niet echt te koop is, kunnen we ons voorstellen dat er wel interesse voor zou zijn. Als je deze unieke auto zou willen kopen, zou je naar een prijskaartje van zeven cijfers kijken, aangezien het $1 miljoen heeft gekost om te bouwen.

Gouden Nissan GT-R Godzilla: een uniek pronkstuk

De Nissan GT-R is de nieuwste versie van de Nissan Skyline en deze auto leent zich bijzonder goed voor aanpassingen door tuners. De Skyline-naamplaat is in de loop der jaren gebruikt voor verschillende modellen, maar de Skyline zoals we die nu kennen – als sportauto – werd voor het eerst gelanceerd in 1969.

Deze gouden Godzilla is duidelijk bedoeld als showpony en zal hoogstwaarschijnlijk niet op grote schaal worden verkocht. Het dient als een blikvanger op evenementen en autoshows, waar autoliefhebbers kunnen genieten van het vakmanschap en de creativiteit die in dit unieke voertuig zijn gestoken.

Een uniek pronkstuk voor autoliefhebbers

Kortom, deze gouden Godzilla is een indrukwekkend staaltje vakmanschap en tuning. Met zijn handgegraveerde carrosseriepanelen en aangepaste motor trekt deze auto zeker de aandacht. Hoewel het prijskaartje hoog is, is het een uniek pronkstuk voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets buitengewoons.