Het zijn roerige tijden geweest voor Lil’ Kleine. De Amsterdamse rapper ging gebukt onder een periode van rechtbank in, rechtbank uit, maar bevindt zich inmiddels in weer wat rustiger vaarwater. Jorik Scholten, zoals de artiest echt heet, is klaar voor een nieuwe stap en bevestigt dat met het te koop zetten van zijn prachtige grachtenpand in Amsterdam-Centrum, met een vraagprijs van € 3.250.000.

Lil’ Kleine zet zijn prachtige Amsterdamse grachtenpand in de verkoop

Lil’ Kleine is al jaren niet meer weg te denken uit de nationale hitlijsten. De Amsterdammer brak in 2015 door met zijn welbekende grote hit over drank en verdovende middelen samen met Ronnie Flex. In de jaren daarna volgden hits als Alleen, Zeg dat Niet, Loterij en Krantenwijk, samen met rapper Boef, die tevens zijn villa in de verkoop heeft gezet. Nog altijd is de 29-jarige Amsterdammer mateloos populair, en scoort hij tegenwoordig hits met nummers als Regen, Herinnering, Jongens van Plein en Jongen van de Straat. Op Spotify staat Scholten op bijna 2 miljoen unieke luisteraars per maand.

Lil' Kleine grachtenpand

Bron: Bekende Buren

Helaas heeft het succes voor de rapper ook een keerzijde. Zo wass hij met zijn ex-vriendin Jaimie Vaes verwikkeld in een ingewikkelde rechtszaak rondom hun zoontje Lío, en werd Scholten een paar jaar terug beticht van mishandeling jegens Vaes.

De rapper werd na de aantijgingen ‘gecanceld’, maar heeft zijn carrière inmiddels weer redelijk opgepakt. Het lijkt er naar uit te zien dat de rapper het over een compleet andere boeg gooit, zo getuigt het feit dat hij zijn Amsterdamse grachtenpand aan de Prinsengracht voor miljoenen in de verkoop heeft gezet.

Vraagprijs van € 3.250.000

Het object staat momenteel nog in de stille verkoop bij de betreffende makelaar. Lil’ Kleine kocht het object enkele jaren terug voor € 2.350.000, terwijl de vraagprijs iets onder de € 2.600.000 bedroeg. Een bedrag wat hij zich met de opbrengsten van zijn muziek prima kon veroorloven. Nu staat het pand in de etalage voor € 3.250.000, waarmee de rapper dus een goede € 900.000 winst hoopt te maken.

Lil' Kleine grachtenpand

Bron: Bekende Buren

Voor deze prijs krijgt de nieuwe bewoner een dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 305 m². In totaal zijn er acht kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers.

De woning beschikt verder over een binnentuin, een inpandige garage voor één auto, waarbij de rapper ook nog beschikt over een eigen fitnessruimte met sauna, en een eigen bioscoop. Bekijk meer informatie op de site van Bekende Buren.