De oprichter van Jacob & Co., Jacob Arabo, is gezien met een uniek exemplaar van het Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal Titanium-horloge. Het proces van materialen verwerken, geavanceerde machines gebruiken en handmatig polijsten vergt maanden om een horlogekast te creëren die volledig bestaat uit saffierkristal. Het merk biedt Bugatti Chiron-eigenaren de kans om hun auto te laten samensmelten met het ‘Chiron’ Tourbillon-horloge, waarbij ze kunnen kiezen uit verschillende kleuren, materialen voor de kast, of zelfs edelstenen kunnen toevoegen.

Jacob & Co.-oprichter Jacob Arobo gespot met uniek Bugatti-horloge

Arabo werd met het uurwerk gespot in gezelschap met Conor McGregor. Het Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal Titanium-horloge is een staaltje indrukwekkend vakmanschap en technologie. De combinatie van saffierkristal en titanium geeft niet alleen een opvallende uitstraling aan het horloge, maar waarborgt ook duurzaamheid en stevigheid.

Het productieproces van dit horloge is buitengewoon complex en vereist precisie en aandacht voor detail. Het begint met het zorgvuldig selecteren van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strenge eisen van Jacob & Co. Vervolgens worden deze materialen met geavanceerde machines bewerkt, zodat elk onderdeel perfect past en functioneert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacob Arabo (@jacobarabo)

Meesterwerk van exclusiviteit

Wat dit horloge echt uniek maakt, is de mogelijkheid voor eigenaren om het aan te passen aan hun persoonlijke smaak en stijl. Jacob & Co. biedt een breed scala aan opties, waaronder verschillende kleuren voor de kast en band, materialen zoals titanium of goud, en zelfs de mogelijkheid om edelstenen toe te voegen. Zo kunnen Bugatti Chiron-eigenaren hun horloge volledig personaliseren en laten aansluiten bij hun exclusieve auto.

Het Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal Titanium-horloge is niet alleen een fashion statement, maar ook een technisch meesterwerk. Het beschikt over een tourbillon-mechanisme, wat zorgt voor uiterste precisie in tijdmeting. Daarnaast heeft het horloge een gangreserve van 60 uur en is het waterbestendig tot 30 meter diepte.

Met een prijskaartje van maar liefst $ 1.5 miljoen is dit exclusieve horloge een waardevol bezit voor verzamelaars en liefhebbers van luxe horloges.

Hoewel dit horloge misschien niet binnen het budget van de gemiddelde consument valt, spreekt het zeker tot de verbeelding van degenen die streven naar exclusiviteit en vakmanschap op het hoogste niveau. Voor de doelgroep van Jacob&Co., bestaande uit succesvolle zakenmensen, verzamelaars en autoliefhebbers, is dit horloge een echte eyecatcher die hun persoonlijkheid en status perfect weerspiegelt.

De oprichter van Jacob&Co. Draagt ​​een uniek Bugatti uurwerk

Het Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal Titanium-horloge, zoals het uurwerk in zijn volledigheid heet, is een uniek stuk dat opvalt door zijn exclusiviteit, vakmanschap en technologische innovatie. Of nu voor een Bugatti Chiron-eigenaar, of een liefhebber van luxueuze horloges, dit horloge toont wat er mogelijk is wanneer creativiteit en meesterlijk vakmanschap samenkomen.