Limited Edition Carrera-chronografen zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment van TAG Heuer. Deze exclusieve horloges zijn geïnspireerd op het Chinese Jaar van de Draak en worden geleverd in twee varianten: een stalen versie en een gouden versie. Beide horloges zijn ontworpen om de kracht en het charisma van de Chinese Draak te symboliseren.

TAG Heuer lanceert een uurwerk met verbluffend design en innovatieve technologie

Het ontwerp van deze Limited Edition Carrera-chronografen is werkelijk verbluffend. De stalen versie heeft een sunray-geborstelde zilveren wijzerplaat, terwijl de gouden versie wordt geleverd met een sunray-geborstelde 18K 5N roze vergulde wijzerplaat. Beide modellen hebben indexen die zijn gerhodineerd en 18K 5N roze verguld, met een glanzende rode lak voor extra allure.

Echter, het echte hoogtepunt van deze chronografen ligt in hun technische specificaties. Ze zijn uitgerust met het Caliber Heuer 02-uurwerk, dat zichtbaar is door de achterkant van de kast. Dit uurwerk is volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd door TAG Heuer, wat getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Exclusiviteit en beschikbaarheid

Wat deze beweging echt opmerkelijk maakt, is dat het een indrukwekkende gangreserve heeft van maar liefst 80 uur. Dit betekent dat zelfs als u het horloge een paar dagen niet draagt, het nog steeds perfect functioneert wanneer u het weer oppakt. Bovendien wordt elk horloge geleverd met een luxe rode alligatorleren band en is verpakt in een speciale rode doos die is versierd met het gouden Chinese Draak-symbool.

TAG Heuer lanceert twee exclusieve Carrera-chronografen ter ere van het Chinese Jaar van de DraakDe Limited Edition Carrera-chronografen zijn verkrijgbaar bij TAG Heuer-boetieks, via hun websites en bij geselecteerde retailers. Er zijn echter beperkte aantallen beschikbaar van deze exclusieve horloges, dus zorg ervoor dat u er snel bij bent als u er één wilt bemachtigen.

Exorbitante prijzen en unieke collectiestukken

Wat betreft de prijzen, de stalen versie van deze chronograaf kost € 6.224,64 en is beperkt tot slechts 300 exemplaren. De gouden versie daarentegen heeft een prijskaartje van € 22.268,3 en is nog exclusiever, met slechts 50 exemplaren beschikbaar. Deze limited editions zijn bedoeld voor verzamelaars en liefhebbers van hoogwaardige horloges die iets unieks willen toevoegen aan hun collectie.TAG Heuer lanceert twee exclusieve Carrera-chronografen ter ere van het Chinese Jaar van de Draak

Al met al zijn de Limited Edition Carrera-chronografen van TAG Heuer ware pronkstukken. Ze combineren elegant design met innovatieve technologieën en zijn een eerbetoon aan de Chinese cultuur en traditie. Als u op zoek bent naar een horloge dat niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt, dan zou dit wel eens het perfecte horloge voor u kunnen zijn.