Een unieke woning met karakter en allure? Deze witte villa met zijn karakteristieke torentje aan het Spui misschien wel jouw droomhuis. Gelegen langs het Spui, biedt deze prachtige woning een panoramisch uitzicht over de polders, het water en de typische Hollandse wolkenluchten. Met een vraagprijs van € 1.850.000 kosten koper en een groot perceel van 5530 m², is deze kasteelachtige villa absoluut de moeite waard om te bekijken.

Kasteelachtige villa in Hekelingen voor miljoenen te koop aangeboden

Deze unieke villa op Funda, gelegen in het Zuid-Hollandse Hekelingen, is gebouwd in 2000 en straalt klasse en elegantie uit. Het pand is gestoffeerd met een schilddak bedekt met bitumineuze dakbedekking en leisteen, wat zorgt voor een charmante uitstraling. Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 370 m² biedt dit huis voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Daarnaast beschikt de woning over externe bergruimte van 77 m², wat ideaal is voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.

Ruime indeling met veel kamers

Deze woning beschikt over vijf kamers, waarvan vier slaapkamers. Dit maakt het huis perfect voor gezinnen die behoefte hebben aan voldoende ruimte en privacy. Daarnaast zijn er twee badkamers aanwezig, waardoor er altijd genoeg plek is voor iedereen om zich klaar te maken in de ochtend. Het aparte toilet zorgt voor extra gemak en comfort.

Unieke, Witte Villa met Karakteristiek Torentje aan het Spui Unieke, Witte Villa met Karakteristiek Torentje aan het Spui

Deze villa is uitgerust met isolatie op verschillende niveaus. Dankzij dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie en volledige isolatie, ben je verzekerd van een energiezuinige woning. Dit betekent niet alleen dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur, maar ook dat je bespaart op energiekosten. Een win-winsituatie dus!

Buitenruimte om van te genieten

Naast het prachtige interieur biedt deze villa ook een geweldige buitenruimte om van te genieten. Met een tuin rondom heb je alle ruimte om buiten te ontspannen of gezellige barbecues te organiseren met vrienden en familie. Daarnaast beschikt de woning over een garage voor twee auto’s, compleet met elektra, verwarming en stromend water. Geen gedoe meer met het krabben van autoruiten in de winter!

Deze unieke, witte, kasteelachtige villa met karakteristiek torentje aan het Spui te Hekelingen is absoluut de moeite waard om te bekijken op Funda.