Floyd Mayweather staat bekend om zijn extravagantie en zijn liefde voor luxe. Met een geschat vermogen van maar liefst $ 450 miljoen kan hij dan ook alles kopen wat hij wil. Van privéjets tot diamanten horloges, Mayweather deinst er niet voor terug om grof geld uit te geven, zo benadrukt zijn exclusieve Koenigsegg. Deze hypercar behoort tot één van de snelste auto’s ter wereld, met een topsnelheid van 400 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 3.1 seconden. Wat deze auto extra bijzonder maakt, is het feit dat er slechts twee exemplaren van zijn gemaakt. Eén daarvan belandde in de Verenigde Staten en vond onderdak in Floyd Mayweather’s garage tot 2017.

De Koenigsegg CCXR Trevita van Floyd Mayweather

De Koenigsegg CCXR Trevita is niet zomaar een sportwagen. Onder de motorkap huist een krachtige 4.7-liter V8 motor die maar liefst 1,108 pk levert, gekoppeld aan een koppel van 781 lb-ft. Dit vermogen stelt de hypercar in staat om binnen no-time naar hoge snelheden te accelereren.

Het meest opvallende kenmerk van de CCXR Trevita is echter zijn unieke exterieur. Koenigsegg heeft namelijk gebruik gemaakt van een speciale, gepatenteerde coating op de koolstofvezel carrosserie, waardoor deze een glanzende witte kleur krijgt. Dit proces is zo complex en tijdrovend dat er maar twee exemplaren van de Trevita zijn gemaakt.

The Zeldzaamste Auto Die Floyd Mayweather Ooit Bezat is de Koenigsegg CCXR Trevita

The Zeldzaamste Auto Die Floyd Mayweather Ooit Bezat is de Koenigsegg CCXR Trevita

Mayweather’s passie voor luxe auto’s

Floyd Mayweather staat bekend om zijn indrukwekkende autocollectie, voornamelijk bestaande uit zwarte supercars. Naast de Koenigsegg CCXR Trevita bezit hij ook meerdere Ferrari’s, Lamborghini’s en Rolls-Royces.

Hoewel hij al vele bijzondere auto’s heeft gehad, blijft de Trevita toch wel één van zijn favorieten. Het unieke design, gecombineerd met de extreme prestaties, maakt deze hypercar tot een waar meesterwerk op wielen.

The Zeldzaamste Auto Die Floyd Mayweather Ooit Bezat is de Koenigsegg CCXR Trevita

Een zeldzaam bezit

Het feit dat er maar twee exemplaren van de Koenigsegg CCXR Trevita van Floyd Mayweather zijn gemaakt, maakt deze auto ongelooflijk zeldzaam. Het is dan ook geen verrassing dat Floyd Mayweather ervoor koos om dit bijzondere voertuig aan zijn collectie toe te voegen. De Koenigsegg CCXR Trevita is niet alleen een statussymbool, maar ook een technologisch hoogstandje. Met zijn immense vermogen en aerodynamische design behoort deze hypercar tot de absolute top in de autowereld. 

De Koenigsegg CCXR Trevita is zonder twijfel een van de zeldzaamste auto’s die ooit in handen is geweest van Floyd Mayweather. Met zijn unieke exterieur, extreme prestaties en beperkte productieaantal blijft deze hypercar een waar collector’s item.

Voor Mayweather is het bezitten van exclusieve en bijzondere voertuigen niets nieuws. Met zijn enorme rijkdom kan hij zich alles veroorloven, en de Koenigsegg CCXR Trevita is daar het perfecte voorbeeld van.