Als een van ’s werelds meest bekende en succesvolle voetballers, staat Cristiano Ronaldo bekend om zijn luxueuze levensstijl en dure aankopen. Van luxe auto’s tot designerkleding, Ronaldo houdt ervan om zijn succes te vieren met extravagante items. Een recente aankoop van hem heeft echter veel opschudding veroorzaakt – het Jacob & Co. Caviar Tourbillon ‘Blue Sapphire’ horloge, dat bijna twee keer zo duur is als de auto naast hem, een Ferrari Purosangue.

Cristiano Ronaldo pronkt met exclusief Jacob & Co.-uurwerk

Het Jacob & Co. Caviar Tourbillon ‘Blue Sapphire’ horloge is een speciale editie die exclusief voor Cristiano Ronaldo is gemaakt. Met een prijskaartje van maar liefst $ 900.000 is dit horloge een echt pronkstuk. Het horloge is gemaakt van 18-karaats witgoud en heeft een gelimiteerde oplage van slechts 18 stuks wereldwijd.

Een spectaculaire aanwinst voor Cristiano Ronaldo met de nieuwe Ferrari Purosangue

Luxe en prestige van Jacob & Co.

Wat het Jacob & Co. horloge vaan Cristiano Ronaldo zo uniek maakt, is de ongelooflijke hoeveelheid blauwe saffieren die in het ontwerp zijn verwerkt. De kast van het horloge is bezet met maar liefst 232 baguette-geslepen blauwe saffieren, terwijl de kroon bezet is met 16 baguette-geslepen blauwe saffieren en roze-geslepen blauwe saffieren. Om het helemaal af te maken, is de wijzerplaat van het horloge onzichtbaar bezet met 140 baguette-geslepen blauwe saffieren. Dit zorgt voor een verbluffend visueel effect en benadrukt de luxe en prestige van het horloge.

 

Cristiano Ronaldo's Jacob & Co. Horloge: Bijna 2x zo duur als de auto naast hem

Bron: Jacob & Co.

 

Een Investering in Tijd

Voor Ronaldo is het kopen van dit horloge niet alleen een manier om zijn rijkdom te tonen, maar ook een investering in tijd. Het Jacob & Co. Caviar Tourbillon ‘Blue Sapphire’-horloge is namelijk uitgerust met een tourbillon-mechanisme, wat een van de meest geavanceerde complicaties in de horlogewereld is. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het horloge extreem nauwkeurig loopt en minimaliseert eventuele fouten die kunnen optreden als gevolg van zwaartekracht.

Om de buitensporige prijs van dit horloge beter te begrijpen, werpen we een blik op de auto naast Cristiano Ronaldo de allereerste Ferrari SUV genaamd Purosangue. Deze exclusieve sportauto heeft al een aanzienlijk prijskaartje van ongeveer $ 500.000. In vergelijking met het Jacob & Co. Caviar Tourbillon ‘Blue Sapphire’ horloge van $ 900.000 lijkt deze auto bijna bescheiden.