Kokomo Ailand is een opmerkelijk afzinkbaar megajacht met een uniek concept dat de wereld van luxe en entertainment naar een geheel nieuw niveau tilt. Dit indrukwekkende jacht bestaat uit een beachclub, penthouse en diverse entertainmentdecks, waardoor het de perfecte combinatie biedt van ontspanning, plezier en exclusiviteit.

Kokomo Ailand is een meesterwerk van design

Met een lengte van 110 meter is Kokomo Ailand niet alleen imposant qua grootte, maar ook wat betreft zijn design. Het jacht beschikt over tien aanpasbare suites die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van luxe en comfort. Elke suite is voorzien van prachtige interieurelementen en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Naast de elegante suites, beschikt Kokomo Ailand over verschillende terrassen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan alle behoeften en wensen van de gasten. Het strandterras biedt bijvoorbeeld niet alleen een prachtig zwembad, maar ook een barbecueplek waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.

Kokomo Ailand

Bron: MIGALOO Submarines

Innovatief en ongeëvenaard

Wat Kokomo Ailand echt uniek maakt, zijn echter niet alleen de luxe voorzieningen, maar ook de innovaties die het jacht te bieden heeft. Zo beschikt het penthouse op zee over een jungleterras dat wordt omringd door weelderige palmbomen en verticale tuinen. Hier kunnen de gasten genieten van een oase van rust en groen, terwijl ze uitkijken over de azuurblauwe zee.

Een andere opvallende innovatie is de ‘haaienvoerlift’. Deze unieke functie maakt het mogelijk om vanuit het jacht haaien te voeren. Gasten kunnen door middel van een speciaal mechanisme voedsel naar beneden laten zakken, waardoor ze een unieke interactie kunnen ervaren met deze fascinerende dieren.

Luxe voorzieningen zoals een helikopterplatform en een openluchtbioscoop maken het plaatje compleet. Kokomo Ailand biedt zijn gasten niet alleen ongeëvenaarde luxe, maar ook avontuur en plezier op maat.

Een nieuwe manier van leven

Het concept van privéonderzeeërs en drijvende eilanden speelt in op het groeiende verlangen naar maatwerk en privacy. Kokomo Ailand is meer dan alleen een luxueus jacht; het is een statement dat aansluit bij de behoeften van de moderne elite die op zoek is naar exclusiviteit en gepersonaliseerde ervaringen. Het jacht weerspiegelt ook de veranderende trends in reizen en vrijetijdsbesteding. Het biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan drukte en massatoerisme, terwijl u geniet van alle comfort en luxe die je maar kunt wensen.

Als u geïnteresseerd bent in dit unieke concept, kunt contact opnemen met MIGALOO Submarines. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie en verkoop van Kokomo Ailand. U dient vanzelfsprekend wel diep in de buidel te tasten. Het jacht is een exclusief en zeer kostbaar object, met een prijskaartje van maar liefst $ 325 miljoen. Kokomo Ailand is niet alleen een symbool van rijkdom, maar ook een toonbeeld van innovatie en avontuur. Het biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een ongeëvenaarde ervaring op zee, waar luxe en plezier samenkomen in perfecte harmonie.