De Chatwal Lodge, onderdeel van de Unbound Collection van Hyatt, heeft drie nieuwe boomhutten geopend in White Lake, NY, met als doel reizigers meer privacy en een beter uitzicht te bieden. De hoofdlodge ligt in een voormalig natuurreservaat van 18.000 hectare genaamd Chapin Estate en biedt 11 op boetieks geïnspireerde kamers en suites met een adembenemend uitzicht op de bergketen Catskills en het Toronto Reservoir. De lodge is ontworpen om gasten te voorzien van luxe en comfort te midden van de prachtige natuurlijke omgeving.

Innovatief ontwerp en unieke voorzieningen van de lodge

De luxe boomhutten (lodge) zijn ontworpen door het getalenteerde ontwerpteam van Hyatt en zweven 4,5 meter boven de grond. Ze zijn gemaakt met lichthouten panelen en hebben overdekte balkons, waardoor er een lichte woonkamer ontstaat die ruimte biedt aan maximaal vier gasten. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

Chatwal Lodge

In de woonruimtes vindt u luxe accenten en kunt u genieten van gerechten bereid met verse ingrediënten uit de regio. Of u nu wilt dineren in het restaurant van de lodge of liever gebruik maakt van roomservice, de culinaire ervaring is gegarandeerd een hoogtepunt van uw verblijf.

Tal van buitenactiviteiten

Naast het comfortabele verblijf in de boomhutten biedt het resort ook tal van buitenactiviteiten. Of u nu houdt van vliegvissen, bosbaden, sneeuwschoenwandelen, sjoelen of duckpin-bowlen, er is voor elk wat wils. Het resort zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en activiteiten die passen bij hun interesses.

Chatwal Lodge

Bron: Chatwal Lodge

Bovendien ontvangen gasten persoonlijke verrassingen tijdens hun verblijf en kunnen ze uitkijken naar de opening van een zwembad- en spaconcept. Ontspanning en verwennerij zijn dus ook gegarandeerd!

Tarieven en boeking

De tarieven voor een verblijf in een boomhut beginnen bij $ 2.300 per nacht. Voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveringen kunt u terecht op de website van het resort.

Het klinkt alsof een reis naar de Catskills op zijn plaats is voor diegenen die op zoek zijn naar een meeslepende luxe-ervaring te midden van de prachtige natuur. De nieuwe boomhutten van Chatwal Lodge bieden privacy, comfort en adembenemende uitzichten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf.