Het spraakmakende televisieduo Martien en Erica Meiland hebben aangekondigd dat hun sprookjesachtige landhuis in Noordwijkerhout op de markt komt. Met een prijskaartje van 1,7 miljoen euro biedt dit betoverende pand, genaamd Landhuis Duinwijk, niet alleen een weelderige levensstijl, maar ook een unieke kans voor potentiële kopers om een glimp op te vangen van de glamour van de Meilands. Met zijn rieten dak, uitgestrekte gronden van 2108 m² en nabijheid tot het strand, de duinen en het stadscentrum, belooft deze woning een oase van luxe te zijn voor zijn volgende eigenaren.

€ 400.000 winst voor Martien en Erica Meiland

De Meilandjes hebben opnieuw besloten tot een verhuizing, ditmaal van hun landhuis in Noordwijkerhout. Volgens Bekende Buren komt de woning in de verkoop voor een prijs van € 2,4 miljoen. Martien en Erica Meiland kochten de woning in Noordwijkerhout aan voor € 2 miljoen, een bedrag dat zelfs € 250.000 boven de oorspronkelijke vraagprijs van € 1,75 miljoen lag. Hoewel ze aanvankelijk in 2021 het vrijstaande pand aanschaften, genaamd Landhuis Duinwijk, tussen Noordwijk en Noordwijkerhout, vanwege overmatige drukte van fans bij hun vorige adres, hebben de Meilandjes nu besloten om opnieuw te verhuizen. Elke dag stonden er mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. Met een mogelijke winst van 4 ton als ze een koper vinden die bereid is de vraagprijs te betalen, lijken de Meilandjes een nieuwe stap te zetten in hun zoektocht naar rust en privacy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

De villa in Noordwijk biedt niet alleen meer privacy, maar ook een scala aan luxe voorzieningen. Naast de royale binnenruimte beschikt Landhuis Duinwijk over een vrijstaande garage en carport voor twee auto’s, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is op het terrein. Het buitenleven wordt verder geaccentueerd door een binnen- en buitenverblijf voor dieren, voorheen in gebruik als kippenren. Om de veiligheid te waarborgen, is het terrein voorzien van een geavanceerd alarmsysteem, camerabewaking en een op afstand bedienbaar toegangshek, in de hoop ongewenste bezoekers op afstand te houden. De woning is enkel bereikbaar via de oprijlaan en is strategisch verborgen achter een aantal bomen, waardoor het huis niet zichtbaar is vanaf de weg, wat de privacy verder versterkt.

Perfecte balans tussen rust, luxe en comfort

De binnenruimte van dit landhuis is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, met de eetkamer in de hoofdwoning en de woonkamer van het tuinhuis beide voorzien van openslaande deuren die toegang bieden tot het bijbehorende terras, perfect voor ontspanning en vermaak. De villa beschikt over in totaal drie badkamers en vijf slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar het balkon en inbouwkasten voor extra opslag. De keuken, compleet met moderne inbouwapparatuur, is tevens voorzien van een wijnklimaatkast. Deze woning is de perfecte balans tussen rust, luxe en comfort.

Villa Martien en Erica Meiland