Met een reeks ongekende prestaties en overwinningen in zijn professionele carrière heeft Rico Verhoeven niet alleen indruk gemaakt in de ring, maar ook daarbuiten. Na zijn recente triomf in het kickbokstoernooi, waar hij niet alleen de tegenstanders overtrof, maar ook een aanzienlijk geldbedrag won, heeft de kickbokser aangekondigd dat hij een nieuw avontuur aangaat. Rico Verhoeven heeft namelijk een huis gekocht in Amsterdam. In een post op sociale media deelde Verhoeven samen met zijn vriendin zijn enthousiasme over de aanstaande reis, waarbij hij zijn volgers uitnodigde om deel te nemen aan dit opmerkelijke hoofdstuk in zijn leven. Na een eerste ontmoeting met de architect belooft dit project een ware droom te worden voor Verhoeven en zijn vriendin, met talloze ideeën die tot leven zullen komen in hun nieuwe thuis.

Rico Verhoeven koopt woning in Amsterdam voor € 1.275.000

Rico Verhoeven heeft opnieuw zijn dominantie in de kickbokswereld laten gelden door de Glory Grand Prix voor zwaargewichten te winnen, waarbij hij zijn tegenstanders overtrof en $ 500.000 aan prijzengeld verdiende. In een epische finale tegen Levi Rigters, waar Verhoeven zijn ongeëvenaarde vaardigheden toonde, leek hij op weg naar een vlotte overwinning na twee vroege knockdowns. Echter, het gevecht nam een onverwachte wending toen Verhoeven zelf naar de grond ging, maar hij herstelde zich snel en herwon de controle over het gevecht. Met deze overwinning heeft Verhoeven niet alleen zijn reputatie als ‘King of Kickboxing’ versterkt, maar ook aanzienlijke financiële beloningen veiliggesteld. Het lijkt er ook op of Verhoeven direct aan de haal gaat met zijn gewonnen prijzengeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Rico Verhoeven en zijn partner Naomy van Beem kochten namelijk samen een vrijstaande woning in Amsterdam. Volgens Bekende Buren markeert deze aankoop niet alleen een nieuwe fase in hun leven, maar ook een opmerkelijke transformatie van het pand zelf. De woning die ze hebben verworven, diende oorspronkelijk voor commerciële doeleinden, maar heeft nu een nieuwe bestemming gekregen als een volledige woonruimte. Afgelopen september heeft de eigenaar van het pand een omgevingsvergunning aangevraagd om de status van het huis te wijzigen naar een volledige woonfunctie, een verzoek dat vervolgens is goedgekeurd. Voor een prijs van € 1.275.000 hebben Rico en Naomy dit prachtige pand gekocht en hebben ze een hypotheek van € 1.205.000 laten vestigen. Met een ruime woonoppervlakte van 96 m² en een perceel van 616 m2 biedt deze vrijstaande woning een comfortabele en stijlvolle leefomgeving in het hart van Amsterdam.

Studio Marco van Veldhuizen moet de woning uit 1961 volledig omtoveren

Rico Verhoeven heeft de hulp ingeroepen van Studio Marco van Veldhuizen, een gerenommeerd ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in architectuur en outdoorprojecten. Dit dynamische bureau staat bekend om zijn vermogen om ruimtelijke wensen om te zetten in creatieve en bouwkundig doordachte ontwerpen. Studio Marco van Veldhuizen streeft naar harmonie tussen exterieur en interieur, waarbij een naadloze integratie van beide is gegarandeerd. De kenmerkende ontwerpstijl van het bureau wordt gekenmerkt door tijdloze, grafische elementen en een warme uitstraling, vaak gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen.

Rico Verhoeven koopt woning in Amsterdam

Bron: Bekende Buren

Het jonge en betrokken team van professionals bij Studio Marco van Veldhuizen staat garant voor een grondige aanpak van het ontwerpproces, van concept tot realisatie. De wensen van Rico vormen de basis voor het ontwerp, waarbij aandacht wordt besteed aan elk aspect, van de vormentaal tot het lichtplan en het kleurenpalet. Het resultaat is een doordacht ontwerp waarbij de binnen- en buitenruimtes tot in detail zijn uitgewerkt en perfect in harmonie zijn met elkaar. Met de expertise van Studio Marco van Veldhuizen kan Rico rekenen op een unieke en hoogwaardige woonervaring in zijn nieuwe huis. Dit is dan ook wel nodig, de woning uit 1961 kan wel een opknap beurt gebruiken.