Tijjani Reijnders, de Nederlandse voetballer die momenteel schittert bij de Italiaanse topclub AC Milan, heeft recentelijk niet alleen op het voetbalveld, maar ook daarbuiten voor opschudding gezorgd. Hij kocht een prachtige vrijstaande villa in Zwolle. De villa, met een woonoppervlakte van 211 m², beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Met een luxe woonkeuken, een sfeervolle eetkamer en een ruime woonkamer met uitzicht op de achtertuin, biedt deze villa alle comfort en elegantie die een professionele voetballer zich kan wensen.

Tijjani Reijnders koopt vrijstaande villa voor € 895.000

Tijjani Reijnders is een Nederlandse voetballer die voornamelijk als middenvelder speelt. Hij maakte naam bij AZ Alkmaar voordat hij in juli 2023 de overstap maakte naar de prestigieuze Italiaanse club AC Milan. Zijn talent en doorzettingsvermogen brachten hem ook naar het Nederlands elftal, waar hij zijn debuut maakte in oktober 2023. Ook voor de komende interland wedstrijden stond zijn naam op het lijstje. Naast zijn voetbalcarrière heeft Reijnders onlangs voor opschudding gezorgd door een prachtige vrijstaande villa te kopen in Zwolle. De woning is volgens Bekende Buren gekocht voor de volledige vraagprijs van € 895.000. Hij liet op de vrijstaande villa een hypotheek vestigen van € 995.000.

Villa Tijjani Reijnders

Bron: Admono Makelaars

De prachtige villa, gelegen in een van de nieuwere delen van Stadshagen, Zwolle, dateert uit 2019 en biedt een perfecte combinatie van moderne elegantie en comfort. Met een woonoppervlakte van ruim 200 m² en fraaie raampartijen, geniet deze symmetrisch gebouwde woning van royale leefruimtes en een overvloed aan natuurlijk licht. De woning is optimaal geïsoleerd en beschikt over 16 zonnepanelen, waardoor het niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig is. De gunstige locatie van de villa biedt gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen, waaronder sportfaciliteiten, basisscholen, kinderopvang, de Milligerplas en het grote winkelcentrum van Stadshagen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een levendige en praktische leefomgeving. Ook Tijjani Reijnders kan hier optimaal gebruik van maken, omdat hij onlangs vader is geworden.

Vrijstaande villa is voorzien van alle luxe en comfort

Bij binnenkomst leidt de hal met trapopgang en modern toilet u naar de strakke en moderne woonkeuken, die voorzien is van alle luxe en comfort. Met een kook- en spoeleiland aan de voorzijde van de woning, een ruime kastenwand en een uitgebreide selectie aan hoogwaardige inbouwapparatuur, deze keuken biedt alle benodigdheden voor de enthousiaste kok. De aangrenzende eethoek biedt u voldoende ruimte voor een groot gezelschap en vormt een ideale plek om te dineren met uitzicht op de riante tuin. De woonkamer, afgesloten door grote deuren, strekt zich uit van voor- tot achteraan de woning en wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen aan beide zijden. Via de woonkamer is er toegang tot een naastgelegen kamer, die perfect dienst kan doen als werk- en/of speelruimte en biedt tevens toegang tot de volledig geïsoleerde garage met vloerverwarming, die ook bereikbaar is vanaf de oprit voor de voetballer.

Villa Tijjani Reijnders

Bron: Admono Makelaars

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom met zijn ruime afmetingen, grote inloopkast en overvloedige lichtinval opvalt. De andere slaapkamers delen ook dit voordeel dankzij de raampartijen aan twee gevels. De moderne badkamer op deze verdieping is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet, badkamerkasten, designradiator en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers, een wasruimte en een tweede badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De tuin is smaakvol aangelegd met terrassen, bestrating, borders en gazon, inclusief een ruime overkapping en schuur achterin, perfect voor buitenactiviteiten en diners en biedt zelfs ruimte voor een buitenkeuken.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van Admono Makelaars.