In de wereld van topsporters en hun entourage is luxe een standaard. Ali Dursun, de gerenommeerde zaakwaarnemer die bekend staat om zijn indrukwekkende clientèle, waaronder de voetbalster Frenkie de Jong, belichaamt deze levensfilosofie tot in het kleinste detail. Achter de opvallend witte gevel van zijn Brabantse villa schuilt een wereld van verfijning, waar design en comfort samenkomen. Maar nu staat deze indrukwekkende residentie te koop en wie de sleutels bemachtigt, krijgt niet alleen een huis, maar een lifestyle. De Brabantse villa, van de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, staat te koop met een prijskaartje van € 1,7 miljoen.

Zaakwaarnemer Frenkie de Jong stijgt op € 500.000 winst af met verkoop villa

Volgens Quote verwierf Dursun dit pronkstuk van een woning vier jaar geleden samen met zijn echtgenote, voor een aanzienlijke prijs van € 1,2 miljoen. Echter, met het verstrijken van de tijd heeft deze Brabantse villa aan grandeur gewonnen. Een recente investering in renovatie en verbeteringen heeft de allure van de residentie versterkt, waardoor het nu een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op degenen die streven naar het hoogste niveau van luxe en comfort. De zaakwaarnemer van onder meer Frenkie de Jong zet nu de villa te koop via Funda voor een bedrag van bijna € 1,7 miljoen en stijgt hiermee op een winst af van € 500.000. Als koper krijgt u hier echter een prachtige villa voor terug voorzien van alle luxe en comfort. Het vermogen van zijn paradepaardje, Frenkie de Jong, van de zaakwaarnemer liegt er ook niet om.

Villa zaakwaarnemer Frenkie de Jong

Bron: Funda

De representatieve entree verwelkomt u met een indrukwekkende vide en een stenen vloer die getuigt van tijdloze elegantie. Terwijl u verder door de woning wandelt, wordt u omarmd door een overvloed aan ruimte en luxe. De extra riante living ademt een sfeer van moderne luxe, waar een moderne gietvloer en een brede gashaard het middelpunt vormen van ontspanning en vermaak. Een aangrenzende veranda nodigt uit tot momenten van contemplatie, terwijl u geniet van het serene uitzicht op de weelderige tuin en het sprankelende zwembad. De grote woonkeuken is een toonbeeld van culinaire perfectie, compleet met alle denkbare apparatuur voor het creëren van gastronomische meesterwerken. Het is niet alleen een ruimte voor het bereiden van voedsel, maar een sociale hub waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden en sprankelende conversaties.

Schitterend buitenzwembad en grote terras perfect voor zomerse bijeenkomsten

Een televisie- annex kantoorkamer biedt een veelzijdige ruimte voor zowel ontspanning als productiviteit, terwijl de bovenverdiepingen van de villa een oase van rust en luxe beloven. De master-bedroom, voorzien van een eigen dressing, biedt een toevluchtsoord van sereniteit en comfort. Twee slaapkamers, oorspronkelijk drie, bieden een veelzijdige ruimte die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw behoeften, terwijl een design-badkamer met ligbad en inloopdouche belooft te zorgen voor verwennerij en ontspanning na een lange dag. De buitenruimte van de villa is een paradijs op zich, met een fantastische en zonnige tuin die volop privacy biedt. Een veranda en mancave annex garage bieden ruimte voor ontspanning en recreatie, terwijl het schitterende buitenzwembad en het grote terras uitnodigen tot zomerse bijeenkomsten en verfrissende duiken.

Villa zaakwaarnemer Frenkie de Jong

Bron: Funda

Van de representatieve entree tot de weelderige tuin, elke hoek van deze villa belichaamt een leven van luxe en exclusiviteit. Met hoogwaardige voorzieningen, verfijnde esthetiek en een ongeëvenaarde aandacht voor detail, biedt deze Brabantse residentie niet alleen een huis, maar een tijdloos toevluchtsoord voor u die streven naar het hoogste niveau van levenskwaliteit. Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.