In de week van Koningsdag heeft wielerkoningin Leontien van Moorsel haar slag geslagen. De 54-jarige Brabantse heeft namelijk een bedrag van ruim € 1,2 miljoen stukgeslagen op een penthouse met een waanzinnig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Het appartement is vanbinnen volledig onder handen genomen door stylist Eric Kuster.

Nadat ze haar villa verkocht, slaat Leontien van Moorsel opnieuw haar slag op de vastgoedmarkt

Leontien van Moorsel staat te boek als één van de meest toonaangevende wielrensters van ons land. In 1992 en 1993 won ze de Tour de France Femmes, en verder wist ze zich tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney en 2004 in Athene in totaal vier keer een gouden plak in de wacht te slepen. Ook wist ze zich maar liefst negen keer te kronen tot wereldkampioen en werd ze zes keer uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Tegenwoordig is Van Moorsel regelmatig te zien bij sportprogramma’s, alsook Shownieuws en met enige regelmaat bij Vandaag Inside.

Leontien van Moorsel

Bron: Bekende Buren

In 2019 kocht Van Moorsel samen met haar man Michael Zijlaard een prachtige villa in de wijk Nesselande in Rotterdam. Die villa zette ze eerder dit jaar in de verkoop voor een bedrag van € 1.675.000, waarmee ze een winst van zeker € 550.000 hoopte te bewerkstelligen. Met die winst heeft het befaamde koppel nu een nieuw optrekje gekocht, te weten een prachtig penthouse op de 21e verdieping van een complex in Rotterdam. Daar legden ze volgens Bekende Buren een bedrag van € 1.225.000 voor neer, waar het voor € 1.245.000 in de verkoop stond.

Woonoppervlak van 202 m²

Wat krijgen de twee voor dat bedrag? Om te beginnen een appartement met een woonoppervlak van 202 m², met een adembenemend uitzicht over de idyllische skyline van Rotterdam. Ook is er een dakterras van circa 38 m². Er bevinden zich vier kamers in de residentie, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een open woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een ruime woonkamer van zeker 70 m². Het pand is volledig onder handen genomen door topstylist Eric Kuster.

Leontien van Moorsel

Bron: Bekende Buren

De locatie van het appartement wordt omschreven als een A-locatie, gezien het op slechts 15 minuten van het centrum, alsook 15 minuten van Rotterdam The Hague Airport ligt. Dit alles is afegtopt met een parkeerkelder, waar twee bolides kunnen worden geparkeerd.