Marly van der Velden kennen we natuurlijk vooral als Nina Sanders uit de langst lopende soapserie, Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice heeft nu een prachtige twee-onder-een-kapwoning in het Utrechtse Baarn gekocht, voor een bedrag van € 735.000.

Marly van der Velden koopt prachtige twee-onder-een-kapwoning in Baarn

Marly van der Velden (6 januari 1988) is een Nederlands actrice afkomstig uit Delft. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend in haar rol als Nina Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, ’s lands meest langlopende soapserie. Eerder zette de actrice haar gezellige, karakteristieke woning, eveneens in Baarn, voor tonnen in de etalage.

Woning Marly van der Velden

Bron: Bekende Buren

Het resultaat van die verkoop wacht de actrice niet af. Zij en haar partner Mike Meijer hebben namelijk een bedrag van zeker € 735.000 stukgeslagen op een twee-onder-een-kap. Bekende Buren weet ons te vertellen dat dat bedrag € 15.000 onder de oorspronkelijke vraagprijs van € 750.000 is. Wel heeft de actrice een hypotheek van ongeveer € 897.000 op de woning laten vestigen.

Indeling

Voor dat bedrag krijgen Van der Velden en haar gezin dan ook een royale woning. Zij betrekken de rechterhelft van een weelderige villa, die voorzien is van een oprit en een aansluiting voor een elektrische auto. Ook is er een aangebouwde garage die ruimte biedt voor één auto, en is afgetopt met een bijkeuken en vliering.

De woonoppervlakte van de twee-onder-een-kapwoning bedraagt 166 m². De woning telt in zijn totaliteit zes kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achtertuin ligt op het oosten en is 88 vierkante meter groot. Eromheen ligt een bosrijke omgeving en de woning ligt op loopafstand van de Baarnse bossen.