Don de Jong gold enkele jaren als één van de vele YouTube-sensaties van Nederland. In december besloot de 24-jarige te stoppen met dagelijkse video’s, en inmiddels legt hij zich wat meer toe op het bedrijfsleven. Als onmiskenbaar onderdeel van deze soort ‘nieuwe start’, heeft de YouTuber besloten zijn prachtige villa in Roelofarendsveen in de verkoop te zetten, voor € 1,2 miljoen.

YouTuber Don de Jong zet zijn Zuid-Hollandse villa te koop voor € 1.295.000

Don de Jong kwam op 1 juli 1999 ter wereld in het dorp Rijpwetering, wat hem 24 jaar oud maakt. Al op jonge leeftijd had hij een voorliefde voor filmen, en dus startte hij een YouTube-kanaal, waarop dagelijkse vlog en andere soorten lifestyle-content verschenen. Inmiddels heeft hij ruim 1,11 miljoen abonnees verzameld, alvorens hij in december 2023 besloot een andere weg in te slaan. Hij stopte met de dagelijkse vlog, kocht een Audi RS7 C8 en richtte zich meer op het ondernemerschap. Zo heeft hij een autobedrijf, is hij de oprichter van Focus Drink, een merk van energiedrankjes dat tegenwoordig veelvuldig in de supermarkt te vinden is, en Beat my Boxer, wat elke maand nieuwe boxers in de brievenbus bezorgt.

Villa Don de Jong

Ook heeft hij zijn villa in het Zuid-Hollandse Roelofarendsveen in de verkoop gezet. De Jong kocht het object in 2020 op 21-jarige leeftijd, maar heeft nu besloten het object in de verkoop te zetten.

214 m² aan woonoppervlak op een perceel van 903 m²

De megalomane villa van Don de Jong beschikt over een woonoppervlak van 214 m² en is gelegen op een perceel van 903 m². De Jong heeft in de jaren dat hij er woonde flink in de woning geïnvesteerd, en dus is deze praktisch instapklaar. In de woning vinden we een ruime, L-vormige woonkamer met een prachtig uitzicht op de elegante achtertuin. De keuken beschikt tevens ook over een apart kookeiland en is compleet uitgerust met verschillende inbouwapparaten, waaronder een vaatwasser, wijnkoelkast, een inbouw koffiezetapparaat, combi-oven en een ijsblokjesmachine.

Villa Don de Jong

Vanuit de hal heeft u toegang tot een kantoor, dat multifunctioneel kan zijn. Ook is er een bijkeuken, die is voorzien van een dubbele wastafel, de aansluiting voor de wasmachine en droger, een separate doucheruimte, een deur naar de tuin en een deur naar de garage.

Villa Don de Jong

Verder vinden we op de overige verdiepingen zes slaapkamers, een stijlvolle badkamer met luxe voorzieningen, waaronder een ligbad, dubbele wastafel met wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. De paradepaardjes vinden we echter in de tuin, waar een sauna, thuisgym en een zwembad te vinden is.