Giovanni Latooy, één van ’s lands meest toonaangevende YouTubers, heeft weer eens van zich laten horen met een exorbitante uitgave. De 25-jarige Rotterdammer heeft namelijk zeker € 2,2 miljoen stukgeslagen op een prachtige villa in het Noord-Brabantse Sint-Willebrord.

De carrière van de YouTuber

We kennen Gio als één van de bekendste YouTubers van Nederland. De 25-jarige Rotterdammer maakt al sinds 2012 filmpjes, eerst onder de naam GamePlayWorldXL, een naam die hij in 2015 veranderde naar Gio, waarbij zich uiteindelijk meer richtte op lifestyle-content. In 2018 bereikte hij de historische mijlpaal van 1 miljoen abonnees. Destijds was hij één van de eerste Nederlandse YouTubers die dit wist te bewerkstelligen.

Sindsdien gaat het financieel voor de wind voor de YouTuber. Zo kocht hij eerder een megalomane villa in Krimpen aan de Lek, waar we overigens zelf al eens een kijkje namen. Ook heeft hij de sleutels van meerdere sportieve bolides aan zijn bos hangen, waaronder die van meerdere Ferrari’s alsook een Porsche Panamera, die hij kocht gedurende een periode van liefdesverdriet.

Nu is het voor Gio Latooy en zijn huidige vriendin, influencer Lynn Hermanussen, tijd voor een volgende stap, gekenmerkt door de aanschaf van een megalomaan vastgoedobject, te weten een prachtige villa in het Brabantse dorp Sint-Willebrord.

Gio Latooy koopt een prachtige villa in Brabant

Volgens de YouTuber zelf kwam hij de woning tegen op Funda toen hij daar toevallig doorheen aan het scrollen was. Lynn en hij waren naar eigen zeggen direct verliefd op de woning, en besloten een bod uit te brengen. En dat terwijl de twee momenteel nog volop hun villa in Krimpen aan de Lek aan het verbouwen zijn.

Villa Gio Latooy

Bron: Funda

Volgens Bekende Buren stond de villa van Gio Latooy te koop voor een bedrag van € 2.295.000. De villa zou aan de rand van Sint-Willebrord liggen, en heeft een woonoppervlak van 471 m². De villa telt in zijn totaliteit negen kamers, waaronder vier slaapkamers en één badkamer die is voorzien van een sauna. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

Verder is er een luxe woonkeuken, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, en verder is er ook nog een indrukwekkend souterrain, dat in gebruik kan worden genomen als een plek voor ontspanning, sport, werk en entertainment, met een speciale mancave en een beschut lounge terras, afgetopt met low-dining. Uiteraard ontbreekt de buitenkeuken, bij het verwarmde zwembad, ook niet. Een aanwezige garage biedt plaats aan twee auto’s.