Amsterdam blijft ons maar verbazen als het gaat om de huizenmarkt. Qua prijzen en qua aanbod. Ons oog is nu gevallen op een wel heel bijzondere woning in de Amsterdamse Bellamystraat. Daar staat voor bijna een miljoen een appartement van slechts 2,5 meter breed, en maar liefst 50 meter diep in de verkoop. Vraagprijs: € 995.000.

Woning in de Amsterdamse Bellamystraat beschikt over wel heel opmerkelijke afmetingen

Het appartement is zoals gezegd gelegen in de Bellamystraat, in de Amsterdamse wijk Oud-West. De woning omschrijft zichzelf op Funda als modern, en werd in 2006 volledig gerenoveerd. Het appartement deed vroeger dienst als opslag voor marktkramen, waardoor het nogal over vreemde maten beschikt: de woning is slechts 2,5 meter breed, en maar liefst 50 meter diep. Bij binnenkomst valt direct op dat ieder detail hoogwaardig is afgewerkt. Zo beschikt het appartement over een visgraatvloer, lichtspots en strakke wandafwerking. Ook de keuken en badkamer zijn voorzien van luxe elementen zoals eersteklas inbouwapparatuur en een ruime inloopregendouche. Bovendien is het de ideale woning voor een gezin dankzij de twee badkamers en de drie slaapkamers die ieder beschikken over fraaie dakramen. Tevens zijn er twee patio’s.

Amsterdamse woning

Een appartement met bijzondere afmetingen Bron: Funda

Door de bijzondere diepte is de woning als het ware opgedeeld in twee delen, met daartussenin een lange gang. Het appartement beschikt over een keuken, woonkamer, drie slaapkamers, berging, twee badkamers en dus twee patio’s. Bij betreden van het appartement, geraakt u direct in de moderne keuken, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Deze vloert over in de open, riante woonkamer die op haar beurt weer toegang verschaft tot de eerste patio.

Drie slaapkamers en twee luxe afgewerkte badkamers

In de Amsterdamse woning zijn verder drie ruime slaapkamers te vinden, die ieder toegang tot de tweede patio geven. De luxe badkamers zijn vakkundig gerenoveerd en schenken met hun serene kleurstelling fijne plekken om te ontspannen. Beide badkamers beschikken dan ook over dubbele wastafels in meubel, een toilet en een inloopregendouche.

Amsterdamse woning

Bron: Funda

Tot slot is ook de locatie de prijzen. De buurt in Amsterdam wordt omschreven als bruisend, en beschikt over tal van gezellige restaurantjes en cafés. Ook is er een goede infrastructuur, de snelweg A10 is op een paar minuten afstand, en er is een goede openbaar vervoerverbinding. Verder zijn het Rembrandtpark en het Vondelpark op slechts luttele minuten fietsen.