Ronald Koeman is momenteel druk bezig om het Nederlands Elftal klaar te stomen voor het EK voetbal, dat op 14 juni van start zal gaan in Duitsland. Daarnaast is de bondscoach met man en macht bezig om zijn penthouse in Noordwijk te verkopen. Dat wil nog niet echt vlotten, en dus heeft hij de vraagprijs fors verlaagd.

Verkoop van penthouse Ronald Koeman in Noordwijk wil nog niet echt vlotten

Ronald Koeman kennen we natuurlijk als bondscoach van het Nederlands Elftal, een functie die hij nu voor de tweede keer bekleedt. Als speler speelde hij voor FC Groningen, Ajax, PSV, FC Barcelona en Feyenoord. De verdediger stond bekend om zijn indrukwekkende vrije trappen, en was onderdeel van de gouden generatie uit 1988, die het EK wist te winnen. Als trainer kende hij ook successen. Hij coachte Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ, Feyenoord, Southampton, Everton, FC Barcelona en twee periodes het Nederlands Elftal.

Penthouse Ronald Koeman

Bron: Bekende Buren

Nu Koeman dus weer veelvuldig in Nederland is, heeft hij een goed onderkomen nodig. Hij sloeg dan ook € 3 miljoen stuk op een penthouse in Laren, waardoor zijn appartement in Noordwijk wat overbodig werd. Aanvankelijk vroeg de 61-jarige Zaandammer € 2,7 miljoen, maar Bekende Buren weet ons te vertellen dat de vraagprijs met € 105.000 is gezakt, naar € 2.595.000. Mocht Ronald Koeman het penthouse in het Zuid-Hollandse Noordwijk voor deze prijs wél verkopen, zal zijn winst, met inachtneming van de hypotheek, nihil zijn.

Wat krijgt de koper voor dit bedrag?

Het prachtige appartement is gelegen op de 10e verdieping van het complex “Domaine Huis ter Duin”, en is volledig onder handen genomen door de gerenommeerde ontwerpers Piet Boon en Eric Kuster. Het penthouse beschikt over een woonoppervlakte van in totaal 143 m² en telt drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Door de hoogte en de locatie biedt het appartement een waanzinnig uitzicht op de Noordzee.

Ronald Koeman Noordwijk

Bron: Bekende Buren

Verder is er een ruime keuken te vinden, die logischerwijs over alle nodige inbouwapparatuur beschikt. Ook biedt de woning toegang tot de uitmuntende faciliteiten van het welbekende Grand Hotel Huis ter Duin, het hotel waar het Nederlands Elftal tijdens interlandperiodes altijd slaapt. Die faciliteiten omvatten onder meer een directe toegang tot het strand, het eten in de restaurants en toegang tot de wellnessfaciliteiten. Ook is er een huismeester aanwezig.

Tot slot is er bij het appartement een ruim zonneterras van liefst 103 m² te vinden, alsook een parkeergarage die ruimte biedt aan één auto