De familie Meiland staat bekend als een regelrechte verhuisfamilie. Ooit betrokken zij een villa in het Zuid-Hollandse Noordwijk, die ze overkochten van Kensington-drummer Niels van den Berg. Na die financiële klapper, hoopt de muzikant opnieuw zijn slag te slaan met de verkoop van een ándere villa, ook in Noordwijk.

Nederlandse muzikant hoopt klapper te maken met Noordwijkse villa

Nadat de Meilandjes hun chateau in het zonnige Frankrijk achter zich lieten om zich weer in Nederland te vestigen, begon de verhuiscarrousel. Hun eerste woning betrof een landelijk gelegen boerderij in Gelderland. Na een conflict met de gemeente verkochten ze dat pand, om naar Noordwijk te verhuizen, de plek waar hun roots liggen. Daar kochten ze een miljoenenvilla, die na een paar maanden al als miskoop bestempeld werd. Voor dat de familie Meiland daarin trok, behoorde het pand toe aan Kensington-drummer Niels van den Berg. Na die financiële klapper, hoopt Van den Berg een nieuwe megawinst te realiseren met een andere villa in Noordwijk. De Meilandjes hebben inmiddels overigens ook hun pension in de etalage gezet.

Villa Noordwijk

Bron: Qualis

Van den Berg kocht de villa volgens Bekende Buren in januari 2021 voor een bedrag van € 1.650.000, met een hypotheek van € 1.450.000. Nu staat de vraagprijs op € 2.750.000. Mocht Van den Berg de villa voor deze prijs verkopen, kan hij een winst van € 1,1 miljoen tegemoet zien.

Vrijstaande villa met buitenzwembad

Wat krijgt een toekomstige koper voor dat bedrag? In ieder geval een schitterende vrijstaande villa, gelegen in een prachtig bosrijk gebied, en voorzien van riant buitenzwembad. De villa beschikt over een woonoppervlak van 272 m². Er zijn zeker zes kamers te vinden, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen.

Villa Noordwijk

Bron: Qualis

Ook de keuken springt in het oog. Dit luxe kookpaleis is voorzien van een uitgebreid kookeiland en alle nodige inbouwapparatuur. De keuken geeft overigens ook toegang tot het zonovergoten terras, wat het buitenleven rondom deze villa nog aangenamer maakt.