Het is Steven Berghuis gelukt. Al na luttele maanden heeft de rechtsbuiten van Ajax een huurder weten te strikken die bereid is maandelijks een behoorlijke som geld op te hoesten voor zijn luxe appartement in Rotterdam.

Steven Berghuis vindt al na enkele maanden huurder voor zijn Rotterdamse appartement

Steven Berghuis is zonder meer één van ’s lands bekendste namen in het voetbal. De 32-jarige Apeldoorner begon zijn carrière bij FC Twente, waarna hij een seizoen werd verhuurd aan VVV Venlo. Daar verdiende hij, in overeenstemming met FC Twente, een transfer naar AZ. Daar speelde hij zich in de kijker van Engelse clubs, en transfereerde hij naar Watford. Dat werd echter geen daverend succes, en het jaar daarop werd hij verhuurd aan Feyenoord, waar hij het landskampioenschap van 2017 wist te winnen. Hij werd definitief ingelijfd en speelde uiteindelijk vier jaar voor de Rotterdammers, alvorens hij in 2021 een transfer maakte naar aartsrivaal Ajax. In Amsterdam is hij uitgegroeid tot sterkhouder, hoewel dit seizoen dramatisch verloopt. Berghuis heeft inmiddels ook een aantal interlands voor het Nederlands Elftal op zijn naam staan, hij was onder meer actief op het WK van 2022 in Qatar. De vriendin van de voetballer is overigens de dochter van een prominent Quote 500-lid.

Apppartement Steven Berghuis

Bron: Funda

 

Enfin, nu Steven Berghuis alweer een tijd voor Ajax speelt, is zijn appartement in Rotterdam overbodig – in die stad is hij overigens niet echt geliefd. In februari zette hij zijn appartement te huur, voor een prijs van € 3.950 per maand. Nu heeft Berghuis volgens Bekende Buren iemand gevonden die bereid is dat bedrag op tafel te leggen.

Luxe appartement op de 26e verdieping

Voor die behoorlijke som geld krijgt de huurder dan ook behoorlijk wat terug. Het desbetreffende appartement van oorspronkelijk dus nog Steven Berghuis bevindt zich op de 26e verdieping in het complex ‘De Rotterdam’, een icoon in de havenstad naar ontwerp van Rem Koolhaas. De toren staat aan de Nieuwe Maas, naast de Cruise Terminal. Het appartement bestaat uit drie kamers en beschikt over een woonoppervlak van 150 m². Dat oppervalk bestaat uit een ruime woonkamer met grote raampartijen, alsook een moderne en open keuken. De keuken bestaat uit een kookeiland en beschikt over alle nodige inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft de huurder ook toegang tot het pandbrede balkon door een schuifpui. Vanaf dit balkon kan heerlijk worden genoten van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de stad Rotterdam. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en een riante badkamer te vinden.

Funda Steven Berghuis

Bron: Funda

De maandprijs voor dit stulpje bedraagt zoals gezegd € 3.950. Tevens dient er een borgsom van € 11.850 te worden betaald. Berghuis zelf heeft nog de beschikking over een villa in Amstelveen, die hij ooit kocht van een bekende Nederlandse voetbaltrainer.