Gouden tijden voor Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta Bergamo wist onlangs de Europa League te winnen door het ongenaakbare Bayer Leverkusen met 3-0 te verslaan, en hij mag zich op gaan maken voor het EK. Eerst heeft Koopmeiners zichzelf na een uitstekend seizoen in de watten gelegd: hij heeft ruim een miljoen stukgeslagen op een bijzondere villa in Alkmaar.

Teun Koopmeiners beleeft hoogtepunt na hoogtepunt

Teun Koopmeiners (28 februari 1998) begon zijn carrière bij AZ, waar hij zich na zijn debuut in 2017 al snel een onbetwiste basisspeler waande. Hij groeide uit tot één van de sterkhouders van de Alkmaarse club, en verdiende in 2021 naar het Italiaanse Atalanta Bergamo, dat € 14 miljoen voor hem neerlegde. Ook in Italië groeide hij uit tot een sterkhouder, vooral dit seizoen bewees hij zijn waarde als aanvallende middenvelder. Recent won hij de Europa League met de ploeg, door het ongenaakbare Bayer Leverkusen met 3-0 te verslaan. Koopmeiners debuteerde in 2020 voor het Nederlands Elftal, ging in 2021 mee naar het EK en in 2022 naar het WK, en mag zich nu opmaken voor zijn derde eindtoernooi.

Villa Teun Koopmeiners

Bron: Bekende Buren

Voor het zover is, heeft de talentvolle middenvelder zichzelf beloond met de aanschaf van een bijzondere villa in Alkmaar. Bekende Buren meldt dat Koopmeiners een bedrag van € 1.825.000 heeft neergelegd, met een hypotheek van € 2 miljoen. De villa is gemaakt van beton, en is één van de eersten, zo niet de eerste, in Nederland die met dit materiaal gebouwd is. Het pand werd begin 1900 gebouwd en is bestempeld als rijksmonument en gemeentemonument. De voetballer is overigens al eigenaar van meerdere panden in de Noord-Hollandse kaasstad.

Woonoppervlak van 304 m²

De villa, “Villa Rosmade”, van de voetballer beschikt over een woonoppervlakte van 304 m² en telt in totaal acht kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Villa Teun Koopmeiners

Bron: Bekende Buren

Het ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Alkmaar. Koopmeiners zou onlangs groen licht van de gemeente hebben gehad om zijn nieuwste aanwinst uit te breiden, dan wel te verduurzamen.