Het was het jaar 2022 toen zangeres Adele maar liefst $ 58 miljoen stuksloeg op een villa nabij Los Angeles, die eerder aan filmmagnaat Sylvester Stallone behoorde. Aanvankelijk leek geen renovatieplannen voor de megalomane woning te hebben, maar de plannen zijn gewijzigd. De 36-jarige Britse zangeres heeft namelijk liefst $ 48 miljoen aan renovatiekosten gespendeerd aan het riante optrekje.

Villa behoorde ooit toe aan Sylvester Stallone

Met Adele bent u allicht bekend. Alles wat de 36-jarige Londense aanraakt qua muziek, lijkt in goud te veranderen. In 2010 kende ze haar internationale doorbraak, met haar absolute wereldhits Rolling in the Deep, Set Fire to the Rain en Someone Like You. Deze albums stonden op het album ’21’, refererend aan destijds Adele’s leeftijd. In 2013 scoorde ze een hit met Skyfall, de titelsong van de James Bondfilm Skyfall, en in 2015 brak ze alle records met Hello. Dat kunstje flikte ze in 2022 nogmaals met het nummer Easy on Me.

Sylvester Stallone landgoed Adele

En dus heeft Adele met haar pas 36 lentes jong de schaapjes al prima op het droge. Daar had ze de laatste hit overigens niet eens voor nodig, want in 2022 kocht ze de villa van filmmagnaat Sylvester Stallone – die onlangs zijn horlogecollectie liet veilen en een zeldzame Patek Philippe voor miljoenen onder de hamer zag gaan – in Los Angeles voor een bedrag van $ 58 miljoen. Het stulpje, gelegen in North Beverly Park in Los Angeles, bestrijkt 1.726 vierkante m² en beschikt over acht slaapkamers, 12 badkamers, een eigen fitnessruimte, bioscoop, sigarenkamer, klein golfterrein, een groot zwembad, een eigen spa met sauna en Turks stoombad, een garage voor acht auto’s en een kunststudio. Toch niet voldoende voor Adele’s eisen, en dus trekt ze de portemonnee voor een grondige renovatie.

Adele spendeert $ 48 miljoen aan renovatiekosten

Volgens The Sun heeft Adele besloten en deel van het pand af te laten breken om vervolgens een extra verdieping toe te voegen. “Toen Adele het huis kocht, was het niet de bedoeling om veel te veranderen”, zo citeert The Sun.

 

“Maar de experts hebben haar de extra verdieping aangeraden. Het huis zal absoluut gigantisch zijn tegen de tijd dat het klaar is”. Die verbouwingswerken komen overigens met een stevig prijskaartje van zeker $ 48 miljoen. “Adele vindt die peperdure renovatiekosten de moeite waard. Ze wil dat het voor altijd haar huis wordt voor haar zoon Angelo en partner Rich Paul. Bovendien droomt ze ervan haar gezin verder uit te breiden.”